Surpriza uriasa pentru Andreea Mosneagu la revenirea in tara! Cum a cerut-o iubitul de sotie si cum arata inelul de logodna a frumoasei Razboinice

Author: Alice Popescu
Andreea Mosneagu, primele declaratii de pe aeroport de la revenirea in tara

Andreea Mosneagu nici nu stia ce o asteapta la revenirea in tara, iar surpriza a venit chiar din partea iubitului ei, Andrei.

Andreea Mosneagu,

Razboinica din echipa Razboinicilor, eliminata in urma cu o saptamana din competitia Survivor Romania 2021 a ajuns in sfarsit in Romania. Frumoasa concurenta care s-a accidentat grav la picior si nu a mai putut continua competitia a fost asteptata la aeroport de familie si prieteni si bineinteles de iubitul ei, Andrei care i-a pregatit cea mai frumoasa surpriza din viata ei si anume...a cerut-o de sotie fix dupa ce a ajuns pe aeroport si nu oricum,
ci cu un frumos inel cu diamante. Frumoasa Andreea a acceptat bineinteles uimita dar foarte fericita si mai in gluma mai in serios a spus ca nu stie in ce se baga.  "Și am spus... DA! Chiar nu știe în ce se bagă!"  

Cum a fost ceruta de sotie Andreea Mosneagu, Razboinca de la Survivor Romania 2021 imediat dupa revenirea in tara

Citeste si: Bat clopotele de nuntă pentru Andreeea Moşneagu de la Survivor România. Cu cine se căsătoreşte concurenta, la final de competiţie

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Andreea Mosneagu, frumoasa politista de frontiera care a participat la Survivor Romania 2021, a declarat la

venirea pe aeroport ca este foarte fericita ca a ajuns in sfarsit acasa si ca iubitul ei o asteapta cu o ciorbita de vacuta pentru ca oricum nici nu mai conteaza ce mananca atat timp cat nu e cocos sau orez:" Cel mai greu moment la Survivor Romana 2021 a fost dorul de cei dragi si faptul ca in fiecare dimineata ma trezeam cu asta in gand. Iubitul mi-a zis ca ma asteapta cu o ciorbita de vacuta. Nu mai fac figuri la mancare, inainte eram o figuranta, acum mananc orice, cocosul si orezul mi-au ajuns pe un an jumate. Piciorul s-a mai desumflat, insa durerea persista si am nevoie de un RMN pentru a vedea exact ce s-a intamplat," a declarat Andreea la venirea in tara.

Andreea Mosneagu, eliminata de la Survivor Romania 2021. Ce s-a intamplat pe teren cu Razboinca

Citeste si: Andreea Moșneagu, declarații în exclusivitate la Teo Show, după eliminarea de la Survivor România 2021: ”Faimoșii mai mereu se ceartă...”

Cine este Andreea Moșneagu, polițista de frontieră care concurează la Survivor România 2021

Andreea Mosneagu a fost eliminata de la Survivor Romania in urma nominalizarilor din partea Razboinicilor, insa concurenta se astepta la acest deznodamant pentru ca nu mai facea fata competitiei avand in vedere accidentarea grava de la picior. Andreea a mărturisit că ea a fost cea care și-a rugat colegii să o nominalizeze, pentru că durerile de la genuchi au devenit tot mai mari și nu mai putea să dea randament așa cum ar fi trebuit pe traseu.

”Bineînțeles că m-am așteptat să fiu nominalizată. A fost o strategie a echipei, în beneficiul echipei și în beneficiul meu...În urma discuției am ajuns la concluzia că cel mai bine ar fi să plec eu, unu la mână pentru a nu trage echipa în jos, pentru că deja se vedea că nu mai pot să dau randament pe trasee, din cauza durerilor, aveam niște dureri insuportabile, luam câte două pastile de analgezice și tot mă durea foarte tare, genuchiul era foarte inflamat. Și doi la mână pentru sănătatea mea, care este cea mai importantă.”