Andreea Marin, mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale: „De n-ar fi devenit înger la numai 36..” Vedeta a postat fotografii nemaivăzute până acum

Autor: Laura Macovei

Andreea Marin, mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale: „De n-ar fi devenit înger la numai 36..” Vedeta a postat fotografii nemaivăzute până acum

Sursa: Facebook Andreea Marin

Andreea Marin a transmis un mesaj plin de emoție de ziua mamei sale, care ar fi împlinit astăzi 75 de ani. De asemenea, Andreea Marin i-a surprins pe urmăritori cu fotografii din copilărie.

Când încă era un copil, Andreea Marin și-a pierdut cel mai mare sprijin și suport emoțional: mama. După mai bine de 40 de ani, vedeta i-a transmis mamei sale un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Andreea Marin, mesaj pentru mama sa, care a murit la vârsta de 36 de ani

Andreea Marin este o prezență unică, cu o carismă aparte și o feminitate ieșită din comun.

Vedeta îi mulțumește întru totul mamei sale, de la care a luat „exemplul de feminitate, bunătate și naturalețe”.

Cu ocazia zilei mamei sale de naștere, care ar fi împlinit 75 de ani, fosta prezentatoare TV a transmis un mesaj aparte pe Facebook.

Citește și: Andreea Marin, dezvăluiri din viața de adolescentă a fiicei sale: „Mi-a zis că nu e pregătită pentru asta” Reacția Violetei a lăsat-o fără cuvinte pe Andreea Marin

„Azi, mama mea frumoasă și bună ar fi împlinit 75 de ani, de N-ar fi devenit înger la numai 36..

E mereu tânără în amintirea mea, motivația mea puternică în tot ce am făcut în viața mea matură, exemplul de feminitate, sensibilitate, bunătate și naturalețe, recunoștința mea se îndreaptă mereu către cer, cu mulțumiri că legătură noastră atât de profundă a însemnat o prețioasă moștenire pentru inima și devenirea mea.

Tata, cu câțiva ani mai mare doar, mi-a fost stâlp de sprijin și putere și dragoste de viață. Rădăcinile mele. Gând bun către cer,” a scris Andreea Marin pe pagina ei de Facebook.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: La ce vârstă a avut Adrian Minune primul tort de ziua sa? „Bunicul meu lucra la un mare hotel, unde era o mare cofetărie și ne aducea prăjituri acasă și tort.”

Mama Andreei Marin a murit într-un accident de mașină

La doar 9 ani, Andreea Marin și-a pierdut mama într-un accident de mașină, în care a fost implicată toată familia ei.

După ceva timp, tatăl ei s-a recăsătorit cu o femeie pe nume Renata.

Citește și: Violeta, fiica Andreei Marin, a ajuns subiect de ceartă în mediul online. Andreea Marin: „Am avut mereu bun simț”

„Am încercat să-i dăruiesc tot ceea ce eu nu am apucat să primesc. Pentru că am avut-o pe mama un timp scurt alături de mine și mi-a lipsit enorm. Sfatul unei mame e neprețuit. Dragostea ei, îmbrățișarea ei, toate aceste lucruri. Am fost, totuși, un copil norocos. Mai târziu, după ani, tata s-a recăsătorit și tot ”mamă” îi spun mamei mele, care poate ne privește.

Ea este la Roman, în Neamț. Și există această expresie ”mamă vitregă” pentru mine n-a fost așa. Am avut parte de un om minunat alături și care a continuat să-mi fie alături și când am plecat la facultate, venea cu bocceluța, cu papa bun de acasă și cu sfaturi bune. Cumva n-am fost total văduvită, ci doar pe o perioadă de timp, de lipsa unei femei cu toate gândurile bune alături de mine.

La început, normal, cauți să înțelegi, dar era foarte frumoasă. Noi, ca și copii, ne-am îndrăgostit de frumusețea ei, la început. Apoi om fi făcut noi și obrăznicii, i-om fi făcut noi și viața amară, din când în când. Eu, cel puțin, eram un fel de Nică din Humulești”, a povestit Andreea Marin pentru Cancan.