Violeta, fiica Andreei Marin, a ajuns subiect de ceartă în mediul online. Andreea Marin: „Am avut mereu bun simț”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 04 aug 2023, 12:22

Violeta, fiica Andreei Marin, a ajuns subiect de ceartă în mediul online. 

 
Sursa: facebook- Andreea Marin

Andreea Marin este extrem de mândră de fiica sa, Violeta. Nu de mult însă, Violeta a fost motivul unor dispute din mediul online, iar mama sa a sărit imediat în apărarea fiicei sale.

Recent, vedeta a ținut să împărtășească reușita fiicei sale cu fanii, însă unii dintre ei nu au fost prea încântați, ci mai degrabă invidioși.

Fiica Andreei Marin a stârnit reacții răutăcioase în mediul online

Mama Violetei este cât se poate de mândră de fiica ei, după ce aceasta a obținut o bursă la unul dintre cele mai recunoscute programe de leadership din Statele Unite ale Americii.

Deși bucuria sa a atins cote maxime, se pare că urmăritorii nu prea s-au bucurat, ci mai degrabă au scris diferite comentarii răutăcioase.

Mulți au fost de părere că rezultatele fiicei sale se datorează banilor și influenței pe care a creat-o în mediul online, și nu meritelor ei. 

Citește și: Cât de mult câștigă Radu Ștefan Bănică din meseria de artist: „Nu făceam nici 100 de lei pe zi”. Din ce trăiește fiul lui Ștefan Bănică Jr.

„Succes pe mai departe! Dar de ce tot timpul ajung copiii vedetelor pe o scară mai înaltă? Oare ceilalți copii nu și-ar fi dorit un succes la fel de mare? Doar Violeta are potențial? Ca întotdeauna, cine are bani și pile, copiii studiază și experimentează mai altfel decât ceilalți. Succes vedetelor!”,  a fost unul dintre comentariile răutăcioase.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Vedeta nu a ezitat o clipă și a răspuns imediat.

„Greșit. Niciodată nu am acționat ca o vedetă, ci am avut mereu bun simț și nu îmi cresc altfel nici copilul, iar tot ce trăim e obținut pe meritul nostru, cu multă muncă în spate”, a răspuns Andreea Marin.

Andreea Marin este mândră de fiica ei

Vedeta se află împreună cu fiica ei în San Diego, SUA, și spune că datorită reușitei acesteia a avut șansa de a se bucura de o astfel de vacanță pe tărâmurile americane. 

Citește și: Drama prin care a trecut Andreea Marin: „Mi-au scos doi pumni de celule, 800 de grame de tumoare”. Ce a făcut vedeta când a fost suspectă de cancer

„Pentru prima dată în viață, datorită Violetei, am ajuns într-un colț de lume neașteptat, în care nu m-aș fi gândit să merg prea curând, cu siguranță. Nu știam mai nimic despre San Diego, deși ani la rând fusesem în California, la nici două ore distanță, la Los Angeles, pe vremea când eram corespondent al știrilor naționale la premiile Oscar. Și am descoperit astfel un colț de lume cu adevărat special, altfel decât America pe care o știam sau bănuiam- un loc în care m-aș întoarce mereu fără ezitare.

Dar mai important decât atât, acum știu că fiica mea a crescut și, prin forțe proprii, luându-și deciziile în mâinile sale, a depășit interviurile succesive de calificare, eseul, cerințele online ale binecunoscutei Fundații Tony Robbins și a devenit singura adolescentă ce avea să plece din România anul acesta spre America, pentru a petrece o săptămână intensă de învățare, inspirațională la Global Youth Leadership Summit din San Diego, experiență care a marcat-o pozitiv, alături de tineri din zeci de țări din întreaga lume și traineri binecunoscuți la nivel mondial”, a postat aceasta pe pagina sa de Facebook.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!