Andreea Marin a ajuns la granița cu Ucraina! Cum se implică și cum ajută vedeta mamele și copiii refugiați

,
Război

Andreea Marin a ajuns la granița cu Ucraina! Cum se implică și cum ajută vedeta mamele și copiii refugiați

[Sursa foto: Instagram Andreea Marin]

Andreea Marin, una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune de la noi din țară, a ajuns la granița cu Ucraina pentru a ajuta copiii refugiați. Vedeta este și ambasador UNICEF, motiv pentru care nu a putut sta deoparte și a ajuns de îndată la Vama Siret, unde și-a oferit ajutorul pentru mamele și copiii veniți din Ucraina.

Andreea Marin este ambasadorul UNICEF, iar ieri a mers alături de asociație la Vama Siret pentru a oferi ajutorul necesar copiilor ucraineni. Andreea, alături de UNICEF, a încercat să aducă un zâmbet pe buzele copiilor refugiați din Ucraina și încurajează toți oamenii care pot și vor să ajute să doneze pentru a asigura o perioadă mai bună refugiaților care au plecat din țara lor, siliți de bombardamente.

Andreea Marin a ajuns la Vama Siret și ajută mamele și copiii refugiați din Ucraina

Război

Andreea Marin a ajuns la Vama Siret și ajută mamele și copiii refugiați din Ucraina

[Sursa foto: Instagram Unicef România]

„Sunt cuprinşi de teamă, după ce au auzit în mod repetat zgomot de arme grele, au inima frântă după ce au fost forţaţi să-şi vadă părinţii despărţiţi şi să părăsească tărâmul copilăriei, lumea lor de până acum, pentru a străbate un drum care nu duce nicăieri pentru ei. Sosesc la hotarele noastre înfriguraţi, le e foame, simt atâta nesiguranţă şi teamă. Mă aflu azi la una dintre graniţele noastre alături de echipa UNICEF şi tot acest amalgam de sentimente e foarte greu de dus într-un suflet de mamă”,  a spus Andreea Marin.

Citeste si: Andreea Marin nu și-ar dori ca fiica ei să fie vedetă! Ce ar face dacă Violeta i-ar zice că vrea să fie ca părinții ei

O zi în Vama Siret. Şi în tabăra pentru refugiaţi din apropiere. Sau într-un hotel transformat în adăpost pentru ei, privind în ochi şi ascultând copii cuprinşi de emoţie, mame cu lacrimi în ochi. Români care ajută fără să aibă în schimb mai mult decât o mulţumire sufletească. O zi în care mama din mine nu a putut fi detaşată în limite rezonabile, ca un jurnalist cu 30 de ani de meserie în spate, de subiectul fiecărui interviu. Prea mult de dus. Prea greu. Impresionant şi cutremurător, totodată. Fiecare fotografie este o poveste în sine. Pe rând, în zilele ce vin, vi le voi spune pe toate. Emoţia puternică spune însă multe, şi fără cuvinte”,  a mai declarat Andreea Marin, pe rețelele sociale, povestind tot ce se întâmplă la Vama Siret.

Citeste si: A fost sau nu ceruta in casatorie Andreea Marin de catre Ion Tiriac? Zana lamureste misterul inelului

De asemenea, Andreea Marini a anunțat că se strâng bani pentru a ajuta familiile din Ucraina, care au imigrat în România din cauza bombardamentelor.  Vedeta a mai anunțat că există spații special amenajate pentru mame și copii mici, unde sunt psihologi care vor avea grijă de cei afectați emoțional.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ce studii are Andreea Marin. A ajuns în America pentru cursuri de specializare. Lucruri pe care nu le știai despre „Zâna surprizelor”

VIDEO - Atenție, imagini șocante: 16 morţi şi 24 de răniţi într-o explozie la o şcoală din Afganistan

Ce studii are Andreea Marin. A ajuns în America pentru cursuri de specializare. Lucruri pe care nu le știai despre „Zâna surprizelor”

Câți ani are Andreea Marin și cum reușește să-și conserve frumusețea

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies