Andreea Mantea nu și-a mai putut stăpâni lacrimile la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Dezvăluiri emoționante: „Am vorbit cu foarte multă lume, cu psihologi, am făcut tot felul de practici, eu nu pot să renunț”

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 23 sep 2022, 05:10

Andreea Mantea a plâns la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: Captură KANAL D

Andreea Mantea este o femeie sensibilă și nu își ascunde lacrimile și trăirile în public. Ce persoană îi lipsește enorm și care este motivul pentru care a început să plângă în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”?

Unele răni nu se închid niciodată, iar anumite pierderi lasă urme adânci. Andreea Mantea a simțit asta pe propria piele în momentul în care și-a pierdut bunica. De atunci, viața prezentatoarei TV s-a schimbat radical și nici după 8 ani nu s-a putut obișnui cu lipsa acesteia. 

Andreea Mantea, în lacrimi la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Întrebarea care a emoționat-o pe vedeta TV

Andreea Mantea nu se ferește să vorbească despre lucrurile mai puțin plăcute din viața ei, acele aspecte care i-au provocat foarte multă suferință în trecut. Invitată la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, prezentatoarea TV s-a emoționat încă din primele minute ale emisiunii. Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi atunci când a fost adusă în discuție relația pe care a avut-o cu bunica ei. Între cele două a existat o legătură specială, acesta fiind motivul pentru care Andreea Mantea nu și-a mai putut ascunde lacrimile.

Întrebată dacă îi duce dorul buncii, prezentatoarea TV a mărturisit că în fiecare moment îi lipsește și că, deși conștientizează că nu mai este, inima refuză să accepte realitatea.

„Mereu, mereu mi-e dor de ea (n.r de bunica) și nu cred că mi-ar mai da mie sfaturi acum, cred că i-ar da lui (n.r lui David). Cred că David ar fi un alt copil dacă ea ar mai fi fost în viață pentru că avea o modalitate atât de naturală.

Pe ea nu o interesa că eu sunt un copil. Vorbea cu mine lucruri atât de normale și atât de...eu eram șocată, nu înțelegeam de ce îmi spune mie tot, de ce îmi spune tot? Cumva, ea avea grijă să mă formeze și îmi dădea tot felul de exemple. Era un stâlp fantastic. Îmi aduc aminte că dacă mă certam cu copiii la poartă și veneam plângând acasă, mă întreba: De ce plângi? Păi uite, m-a supărat, mi-a zis nu știu ce.
Mi-a zis că sunt urâtă. Și tu așa ești? Așa te vezi? Nu! Păi și atunci de ce plângi? Te interesează ce zice ea? Ar trebui să te cunoști pe tine. Tu cum ești? Dacă simți că așa ești, ar trebui să îi dai dreptate și ar trebui să nu fi supărată.(...) Îmi spunea: mai ai atât de multe lucruri de descoperit, mai ai atâtea lucruri pentru care să plângi, tu îți consumi lacrimile de acum? Așa îmi spunea.
Au trecut 8 ani de când ea s-a dus și, cu toate astea, îmi e dor de ea în fiecare zi. Am vorbit cu foarte multă lume. Cu psihologi, am făcut tot felul de practici, eu nu pot să renunț la ea. Nu e o chestie de renunțare, eu nu mă țin de ea. Ea încă este lângă mine.”, a
mărturisit Andreea Mantea la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Băiatul Andreei Mantea a fost atacat la școală! David a venit acasă cu vânătăi pe corp: „Eu nu pot să lovesc un copil”

Andreea Mantea, relație specială cu bunica ei

Bunica a ocupat un rol foarte important în viața Andreei Mantea, motiv pentru care, în momentul în care a pierdut-o, toată viața i-a fost dată peste cap. Bunica Andreei Mantea a murit înainte ca vedeta să îl aducă pe lume pe David, mai exact în urmă cu 8 ani.

Andreea Mantea a povestit că bunica i-a fost cel mai mare sprijin, mai ales în cele mai grele momente. A fost persoana de la care a învățat cele mai importante lecții și care i-a servit drept model în viață.

Citeste si: Cum își vor petrece sărbătorile de iarnă Andreea Mantea și fiul ei, David! Iată ce dezvăluiri inedite a făcut vedeta!

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!