Andreea Mantea, anunțul care a cutremurat Casa iubirii! Unul dintre băieți a fost descalificat! Iată ce anume a dus la eliminarea concurentului și ce reacții s-au stârnit!

,

Andreea Mantea a adus o veste tristă chiar în prima zi a săptămânii în emisiunea Casa iubirii! Unul dintre concurenți a fost descalificat!


In articol:

După Gala de diminica, plină de tensiuni și situații pline de neprevăzut, în care una dintre fete a fost eliminată, concurenții au început o nouă săptămâna în Casa iubirii cu o veste tristă. Andreea Mantea a făcut un anunț care a uluit pe toată lumea.

Unul dintre băieți a fost descalificat. În ediția de duminică, la finalul Galei, trei concurenți au ajuns în pragul eliminării, Alexandra, Grațiela și Odeh, iar în cele din urmă cea care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor a fost Grațiela, care a fost eliminată.

Andreea Mantea, anunțul care a cutremurat Casa iubirii! Unul dintre băieți a fost descalificat

Înainte de a părăsi platoul Casa iubirii, Grațiela a mărturisit faptul că ea și Odeh au încălcat regulamentul deoarece s-au întâlnit în afară emisiunii și astfel a îndrăznit să solicite că amândoi să fie eliminați, pentru a-și continuă relația în afară regulilor.

Deși în Gala solicitarea Grațielei a fost respinsă, în ediția de astăzi a emisiunii Casă iubirii, Andreea Mantea a venit cu o veste uluitoare pentru concurenți și anume faptul că s-a decis că Odeh să fie descalificat deoarece a încălcat regulamentul emisiunii împreună cu Grațiela. Vestea a picat că un trăsnet asupra tuturor concurenților care nu s-au așteptat că tânărul să plece acasă, deși își dorea foarte mult să o însoțească pe partenera lui, Grațiela. Însă Odeh pe de o parte s-a întristat că pleacă acasă, iar pe de altă s-a bucurat pentru că ajunge lângă Grațiela, pentru a încerca să își continue relația.

„Am trăit multe sentimente, clipe pe care afară cu siguranță nu le-aș fi trăit! Am plâns și n-am mai plâns de foarte mult timp! Am trecut prin momente frumoase și cu certuri, dar și momente când am glumit, când ne-am simțit bine! Greu de spus în acest moment pentru că simt că și Grațielei are nevoie de mine! Am și eu nevoie a vorbesc cu ea și să lămurim anumite aspecte!”,

a spus Odeh.

Citeste si: Scandal după eliminarea Gratielei de la Casa Iubirii. Primele declarații ale fostei concurente: "Cu cine mă pun, cu o needucata care nu știe să poarte o conversație!"

Citeste si: Eliminare cu lacrimi în „Casa iubirii”! Grațiela părăsește emisiunea, Odeh și Alexandra rămân. Plecarea ei i-a frânt inima lui Odeh: „Oricum ne vedem diseară”

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un avion a zburat fix pe deasupra oamenilor. Privitorii, la doar câţiva metri de aeronavă în momentul aterizării pe un aeroport din Grecia VIDEO

Scandal după eliminarea Gratielei de la Casa Iubirii. Primele declarații ale fostei concurente: "Cu cine mă pun, cu o needucata care nu știe să poarte o conversație!"

Accident grav pe drumul dintre Orșova și Lugoj: Au fost implicate un TIR și un microbuz, cinci persoane încarcerate

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Simina Loica și Alex Bobicioiu, sărut fierbite în văzul tuturor la mare! Culmea ironiei, Zănoagă se afla și el pe plajă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies