Andreea Mantea a făcut dezvăluirea: "Ne-a contactat Jador și ne-a spus..." Totul are legătură cu Ella!

De când s-a întors în casa "Puterea Dragostei", Ella a dat naștere unor discuții aprinse și așa cum era de așteptat, multe dintre ele l-au avut în centrul lor pe Jador.


In articol:

Întoarcerea Ellei în competiție a dus la apariția conflictelor, în special cu Bianca. Cele două s-au certat de multe ori din cauza faptului că Ella a glumit cu Livian.

Citeste si: Andreea Pirui, criză de gelozie în emisiune. Incredibil ce i-a spus lui Livian după ce a sărit în apărarea lui Marius: "Te bagi în toate relațiile!"

Andreea Mantea a făcut dezvăluirea: "Ne-a contactat Jador și ne-a spus..." Totul are legătură cu Ella!

Într-un vlog mai vechi, Livian a mărturisit că între el și Ella este doar o simplă prietenie și asta pentru că respectul pe care îl are față de Jador nu l-ar putea lăsa să ducă relația la un alt nivel.

Citeste si: Ella, decizie radicală în ceea ce îl privește pe Jador: "M-am umilit pentru că..."

Ulterior, Jador a mărturisit că el nu are sentimente pentru Ella, iar acum, Andreea Mantea a dezvăluit mesajul pe care artistul l-a transmis staff-ului emisiunii "Puterea Dragostei".

"Cert este că Jador ne-a contactat și ne-a spus așa: Transmiteți-i lui Livian că îl rog din tot sufletul meu să facă ce vrea el pentru că așa poate scap și eu de această chestie.", a spus Andreea Mantea.

Dacă Livian și restul băieților au tratat totul în spirit de glumă, mesajul lui Jador a deranjat-o pe Ella, aceasta mărturisind că s-a săturat să fie tot timpul văzută ca fiind în postura femeii disperate și care ar face orice pentru a avea o relație cu Jador. 

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, decizie neaşteptată

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate