Ella, decizie radicală în ceea ce îl privește pe Jador: "M-am umilit pentru că..."

Legătura dintre Ella și Jador a fost mereu una controversată, iar acum, concurenta de la "Puterea dragostei" a luat o decizie radicală în ceea ce îl privește pe artist.


In articol:

După ce Jador a spus că nu va mai avea niciodată o relație cu Ella, cei doi având un conflict în timpul emisiunii atunci când el a intrat în legătură telefonică, Ella a luat o hotărâre importantă.

Citeste si: Incredibil! Sute de fani ai Biancai au sarit in apararea ei: "Livian va fi intr-un mare pericol la iesirea din casa"

Ella, decizie radicală în ceea ce îl privește pe Jador: "M-am umilit pentru că..."

Ella a recunoscut în repetate rânduri că are sentimente puternice pentru Jador și că indiferența lui o afectează foarte tare și chiar dacă o lungă perioadă de timp a luptat pentru a-l convinge să formeze un cuplu, acum pare că a ajuns la capătul puterilor.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, adevărul despre plecarea din emisiune: "Am plecat cu Ligi la hotel"

Comentariile lui Jador au deranjat-o pe Ella, iar acum, concurenta este hotărâtă să îl uite. În trecut, Jador a crezut atunci când Andreea Oprică i-a spus că Ella ar fi avut interacțiuni și cu alți băieți din casă, lucru care a durut-o pe concurentă, având în vedere că ea susține că informațiile sunt false.

"Să nu îmi mai spuneți de Jador. O să sufăr în spate. Nu mai vreau să comentez nimic. Poate asta e ideea lui să se comenteze aici, nu mai vreau. (...) Eu m-am umilit pentru că am luptat și m-am mințit singură. Știu, sunt conștientă. E adevărul.", a spus Ella. 

Citeste si: De ce nu pot fi de fapt împreună Ella de la Puterea Dragostei și Livian?

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate