Andreea Pirui, criză de gelozie în emisiune. Incredibil ce i-a spus lui Livian după ce a sărit în apărarea lui Marius: "Te bagi în toate relațiile!"

Author: B.H.
Actualizat: 26 ian 2021, 12:55

Săptămâna nu a început tocmai bine pentru cuplul Andreea Pirui și Marius. Cei doi s-au certat din nou, iar de această dată și Livian a fost prins la mijloc. Ce s-a întâmplat?

Andreea Pirui a făcut o criză de gelozie în timpul emisiunii, deranjată de un comentariu pe care Marius l-a făcut. Concurenta nu și-a putut stăpâni nervii și a reacționat dur, mai ales în momentul în care Livian a intervenit în discuție.

Citeste si: Cum arata mama lui Philip? Aceasta a fost surprinsa in club alaturi de fiul lui! Arata ca o adolescenta! FOTO

Andreea Pirui, criză de gelozie în emisiune. Incredibil ce i-a spus lui Livian după ce a sărit în apărarea lui Marius: "Te bagi în toate relațiile!"

Andreea Pirui este o fire vulcanică și nu ezită să își impună punctul de vedere atunci când situația nu este pe placul ei. La fel s-a întâmplat și după ce Marius a afirmat că în casă și-ar putea face apariția o nouă concurentă.

Gândul că Marius ar fi interesat de venirea unei alte femei în competiție a făcut-o pe Andreea Pirui să explodeze, iar furia ei a fost alimentată și de intervenția lui Livian în discuția lor.

Citeste si: Cine este favoritul saptamanii! A luat 1.500 de euro si va fi liderul suprem saptamana viitoare la "Puterea dragostei"

Andreea Pirui: Ești ok dacă chemi fete? 

Marius: Nu am chemat eu fete, Gabi a chemat.

Andreea Pirui: Ba da, tu ai spus. 

Livian: Și dacă a zis? Ce era așa mare lucru? 

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Marius: Eu am zis să vină fată? Vezi că iar spui lucruri pe care eu nu le-am spus. 

Livian: Și dacă ar fi zis, ce are? 

Marius: Are pentru că nu am cum să zic așa ceva, dar eu nu am cerut. 

Andreea Pirui: Tu nu te mai băga Livian. Tu nu te uitai, nu făceai nicio pedeapsă când erai cu Bianca. Acum te bagi în toate relațiile.

Daiana: Are dreptate Andreea. Așa te-ai băgat și la mine Livian.

Livian de la Puterea Dragostei, mesaj dur la adresa Biancăi:

Vezi în materialul video de mai jos cum a evoluat discuția dintre Marius, Andreea Pirui și Livian.

Citeste si: Bogdan Mocanu, primele declarații despre aventura cu Bia de la Puterea Dragostei

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies