Andreea Mantea a făcut anunțul despre ceea ce se va întâmpla cu Kinga, după ce a încălcat regulamentul emisiunii Casa iubirii! „Trebuie să te pedepsim" Iată cum a reacționat concurenta!

,

Kinga a încălcat în ediția de astăzi regulamentul emisiunii, mergând în casa băieților fără să aibă permisiune și va primi o pedeapsă!


In articol:

O nouă săptămână a început pentru concurenții din Casa iubirii, după Gala de duminică, presărată cu multe momente tensionate dar și emoționante, din cauza faptului că Ștefania, una dintre concurente a părăsit competiția.


Încă din prima zi a săptămânii concurenții au iscat noi tensiuni și momente de agitație în Casa iubirii. Kinga a încălcat regulamentul emisiunii și a intrat în casă băieților fără permisiune, pentru a-și recupera păpușa. Mai mult decât atât tânăra și-a ieșit din minți și a avut reacții nervoase incredibile. Andreea Mantea a anunțat ce pedeapsa va primi concurență după ce a încălcat regulile emisiunii.

Andreea Mantea a făcut anunțul despre ceea ce se va întâmpla cu Kinga, după ce a încălcat regulamentul emisiunii Casa iubirii

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, Kinga a decis la un moment dat să meargă în casa băieților pentru a-i pune la punct după ce aceștia au luat-o peste picior în clipă în care au văzut-o cu păpușă. Cel viat de ieșirea nervoasă a Kingai a fost în primul rând Radu, care i-a spus acesteia că are grijă de copilul lor. Tânăra s-a înfuriat teribil și i-a certat aprig pe băieți, lansând replici jignitoare și acide.

În momentul în care Andreea Mantea și-a făcut apariția în Casa iubirii, Kinga a încercat să explice gestul la care a recurs astăzi, dar și motivul pentru care a venit în emisiune cu acea păpușă. Concurenta a subliniat faptul că bunica ei a decedat și că îi duce foarte mult dorul, deoarece era o persoană tare bună și credincioasă. Tânăra a spus că și-a luat acea păpușă în emisiune pentru îi aduce aminte de rugăciunile bunicii sale, deoarece și păpușa spune rugăciuni și o mai ascultă din când în când, atunci când se simte tristă și singură.

Iar astăzi s-a simțit tristă din cauza plecării Ștefaniei.

După ce a ascultat explicațiile Kingai, Andreea Mantea a anunțat că trebuie să primească o pedeapsă pentru faptul că a încălcat regulamentul emisiunii mergând în casa băieților fără a avea permisiune. În ciuda poveștii sale emoționante despre bunica ei, Kinga a primit o pedeapsa. Una destul de blanda însă, deoarece aceasta va trebui să le prepare cafea tuturor băieților în ediția de marți și să meargă să îi servească personal pe fiecare în parte.

Andreea Mantea: Kinga trebuie să te pedepsim! Nu este ok pentru că te-ai dus în casă băieților! Pedeapsa pe care o va avea Kinga este următoarea: mâine vei pregăți cafeluță pentru băieți!

Kinga: Perfect! Bicarbonat...

Andreea Mantea: O supraveghează și camerele! Îi întrebi pe fiecare ce vrea cum vrea, vanilie, rom, lăptic! Și le duci cafeaua! Singură, fără ajutor! Și te întorci înapoi! Inițial am vrut să-ți dăm o pedeapsa mai mare, dar am auzit de această poveste cu bunica și am înțeles-o, ei nu o știau! Ei te-au asociat cu această păpușă! Și atunci ei s-au jucat cu păpușă că și cum ai fost tu!

Citeste si: Kinga, reacție fără precedent. Cum va fi pedepsită concurenta? Urmărește o nouă ediție ”Casa Iubirii”, luni, 23 mai, de la ora 10:00 și de la 16:00, la Kanal D

Citeste si: Cum o caracterizează Flavius pe Kinga de la Casa Iubirii: "Nu se apropie nimeni de ea pentru că nimănui nu îi place ce face!"

 

Citește-ne pe

Citește și:

O tânără şi-a dorit o noapte de vis în compania unui „Don Juan”. Idila s-a transformat în coşmar

Ce frământări apasă pe sufletul Grațielei. Secretele au fost spulberate de Andreea Mantea: ”Știți de câte ori plânge în afara emisiunii”

Nouă miliarde de euro pentru sprijinirea celor afectaţi de preţul ridicat al energiei: se întâmplă într-o țară din Europa

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Albert este noul concurent din ”Casa Iubirii”. Ce așteptări are tânărul de la acest show

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies