Emoțiile ating cote maxime în ”Casa Iubirii”.Trei concurenți au fost propuși spre eliminare. Cine a părăsit casa

,

În gala din această săptămână, trei concurenți au fost propuși spre eliminare. Cine este concurentul care a părăsit ”Casa Iubirii”?


In articol:

Emoțiile au atins cote maxime în gala din această duminică. Trei concurenți au fost propuși spre eliminare, însă doar unul dintre ei a părăsit ”Casa Iubirii”. Lacrimile au fost nelipsite de pe chipurile concurenților.

Primul concurent salvat de la eliminare

Trei concurenți au fost propuși spre eliminare în această săptămână. În urma voturilor, Ștefania, Maria și Dragoș s-au aflat în fața unei decizii extrem de dificile. Concurenții au așteptat cu sufletul la gură anunțul Andreei Mantea. Primul concurent salvat în această săptămâna, care își va continua parcursul în Casa Iubirii, este Maria.

”Vom începe cu cel care are cele mai multe voturi dintre cei trei și care va fi salvat. Așadar, dintre Dragoș, Maria și Ștefania, concurentul cu cele mai multe voturi, cel care nu va părăsit Casa Iubirii, este Maria”, a anunțat Andreea Mantea.

Înainte ca Andreea Mantea să anunțe că Maria este prima concurentă salvată, tânăra a dezvăluit că nu vrea să plece din casa, ci ar vrea să îl cunoască în continuare pe Sorin, deși acesta nu face pași spre ea.

Citeste si: Bianca izbucnește în lacrimi în camera roșie! Aflați ce îi va spune Adrian și ce se va întâmpla, sâmbătă, 21 mai, într-o nouă ediție Casa iubirii, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Cine a părăsit Casa Iubirii dintre Ștefania și Dragoș?

Lupta s-a dat între Ștefania și Dragoș, însă doar unul dintre ei va părăsi Casa Iubirii. Concurentul pentru care parcursul în Casa Iubirii se oprește astăzi este Ștefania, una dintre cele mai vechi concurente din casa.

”A sosit momentul să aflăm de la cine ne vom lua la revedere în această gală.
Concurentul care părăsește Casa Iubirii este Ștefania”,
a anunțat Andreea Mantea.

Concurenții nu au părut de loc șocați de eliminarea Ștefaniei, cea care se află în casa încă de la începutul emisiunii. De asemenea, concurenta nu regretă că pleacă acasă.

”Din prima zi în care am pășit în Casa Iubirii am avut emoții foarte mari și nu venisem cu gândul de a mă îndrăgosti, nu mă gândeam că o să pățesc asta și s-a întâmplat. A fost o experiență foarte frumoasă, am avut fetele mereu alături mereu, chiar dacă ne-am mai certat, în final am rămas unite și m-am bucurat de fiecare moment”, a spus Ștefania.

Citeste si: Bianca, atacată din toate părțile! Cum va reuși concurenta să facă față cu brio acuzațiilor. Urmărește o Gală incendiară ”Casa Iubirii”, duminică, 22 mai, de la ora 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

 

Citește-ne pe

Citește și:

Profesoara care a creat un Silicon Valey în Prahova. Foştii ei elevi lucrează la marile companii IT din lume

Bianca izbucnește în lacrimi în camera roșie! Aflați ce îi va spune Adrian și ce se va întâmpla, sâmbătă, 21 mai, într-o nouă ediție Casa iubirii, de la ora 16:00 și 19:00, la...

Ucraina nu are probleme doar cu Rusia. China deține aproape 10% din terenul agricol al țării și un jucător puternic pe piața grâului

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Andreea Mantea trece prin momente dificile! Ce se întâmplă în casa vedetei! „Sunt în bucătărie! Ies din parchet”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies