Bianca izbucnește în lacrimi în camera roșie! Aflați ce îi va spune Adrian și ce se va întâmpla, sâmbătă, 21 mai, într-o nouă ediție Casa iubirii, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D!

,

Bianca se întâlnește în camera roșie cu Adrian, însă tânăra va izbucni în lacrimi! Aflați ce se va întâmplă!


In articol:

Încă o săptămână se apropie cu pași repezi de sfârșit în Casa iubirii, iar concurenții așteaptă cu nerăbdare Gala de duminică, atunci când vor află situația voturilor de susținere din partea publicului, dar și care dintre ei va părăsi competiția. După momentele tensionate iscate în ediția de vineri între Grațiela și Radu, sâmbăta cei doi se vor reîntâlni în camera roșie, acolo unde își vor spune reciproc nemulțumirile și vor încerca să își rezolve neînțelegerile.

Tot în camera roșie vor intra și Adrian cu Bianca, iar concurenta se va emoționa teribil si va izbucni în lacrimi.

Bianca izbucnește în lacrimi în camera roșie

În ediția de sâmbătă a emisiunii Casa iubirii, concurenții vor ajunge la concluzia că Grațiela nu a fost deloc falsă în declarațiile făcute despre ceea ce simte pentru Radu și cel fals din ecuație a fost Radu.

Tot în ediția de mâine, Grațiela și Radu ajung din nou în camera roșie, acolo unde vor încerca din nou să își vorbească și să își mărturisească reciproc tot ceea ce îi deranjează. Însă după întâlnirea din camera roșie, Grațiela le va povești fetelor că i s-a părut deplasată logică lui Radu în anumite situații.

casa iubirii

Gratiela si Radu, in camera rosie

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Ea are și 19 ani săracă! Ai făcut-o să se îndrăgostească de ține și după aia ai lăsat-o așa direct! Adică știi, de asta a fost aiurea!", va spune Adrian către Radu.

Pe de altă parte, Bianca va ajunge și ea în camera roșie, alături de Adrian, care încearcă să îi explice faptul că lumea a judecat-o greșit, însă el a simțit ceea ce ea a vrut să spună.

casa iubirii

Bianca si Adrian ajung in camera rosie

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Te-a judecat lumea și eu am simțit ce ai vrut tu să spui! Lumea n-a înțeles!", spune Adrian.

Citeste si: Ce frământări apasă pe sufletul Grațielei. Secretele au fost spulberate de Andreea Mantea: ”Știți de câte ori plânge în afara emisiunii”

Citeste si: Ce nu a reușit Sorin să facă cu Natalia, a făcut Radu într-o secundă! Sărutul care i-a lăsat mască pe concurenți

 

Citește-ne pe

Citește și:

O tânără şi-a dorit o noapte de vis în compania unui „Don Juan”. Idila s-a transformat în coşmar

Ce frământări apasă pe sufletul Grațielei. Secretele au fost spulberate de Andreea Mantea: ”Știți de câte ori plânge în afara emisiunii”

Ultima oră - O mașină a luat foc pe pe autostrada A1 / Foto

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Grațiela, în lacrimi din cauza lui Radu! "Știți de câte ori plânge în afara emisiunii?" Aflați cum va reacționa Radu, dar și ce va spune Kinga, vineri, într-o nouă...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies