Andreea Berecleanu, copleșită de emoții, de ziua ei de naștere! Iată cum a fost surprinsă de echipa Teo Show!

Author: Ana Filip
Actualizat: 24 mar 2022, 19:57

Andreea Berecleanu isi sarbatoreste ziua de nastere

Sursa: Captură KANAL D

Îndrăgită Andreea Berecleanu a fost luată prin surprindere de echipa Teo Show chiar de ziua ei de naștere!

Andreea Berecleanu este considerată una dintre cele mai iubite și cunoscute și admirate prezentatoare de știri din România. Îndrăgită vedetă TV are o experiență vastă în domeniul televiziunii, la pupitrul știrilor, de aproape 20 de ani și de aceea se numără printre cele mai apreciate prezentatoare de știri.

Andreea Berecleanu, copleșită de emoții, de ziua ei de naștere

Dincolo de cariera sa strălucită, Andreea Berecleanu este considerată și una dintre cele mai frumoase vedete din țara noastră. Aceasta are o silueta de invidiat și întodeauna s-a preocupat de felul în care arată, având mereu apariții uluitoare în spațiul public.

Astăzi Andreea Berecleanu și-a sărbătorit ziua de naștere și a fost surprinsă de o echipa a emisiunii Teo Show, chiar în timp ce se află la biroul alături de colegii săi.

"La noi nu există musafiri nepoftiți! Lucrăm la noul site și aici este echipa de comunicare cu toți ai mei cei dragi, pentru că suntem o familie și se lucrează!", a

spus Andreea Berecleanu.

Întrebată cum se descurcă fiica ei, Eva cu studiile în Londra, Andreea Berecleanu a povestit că aceasta este îndrăgostită de activitățile sale de la Facultatea de Visual Design, că adoră materiile și profesorii și învață cu mare pasiune.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

"Eva ce să facă, bine! Este la Londra, la facultate! Este super îndrăgostită de facultate, de ceea ce face, Visual Design, mai pe înțelesul tuturor, artă în formă grafică și vizuală și foarte mult talent sper eu! Este îndrăgostită de profesorii ei și e foarte bucuroasă de alegerea pe care a făcut-o! În România sunt câteva profesii, avocat, doctor, profesor, jurnalist, în străînătate sunt foarte multe opțiuni! Cel mai important este că Eva se pare că și-a găsit drumul! Că e foarte important că alegerea pe care o face copilul în clasa a 12-a să fie cea corectă.

Și mulți observă asta în facultate! Eva a observat în facultate că alegerea este cea corectă!", a spus Andreea.

Îndrăgita Andreea Berecleanu a mărturisit că își va petrece ziua de naștere abia în weekend, mai precis duminică, atunci când ea și soțul ei vor fi nașii de botez ai unei fetițe minunate. Și astfel vor îmbina cu drag cele două evenimente importante și se vor distra alături de cei dragi.

Ediții speciale de Paști la Kanal D!  „Teo Show”, „Asta-i România!”, „ROventura”, „Dimineața cu noi”,  „40 de întrebări cu Denise Rifai” si Stirile Kanal D le aduc telespectatorilor povești speciale, de sărbătoare

"În weekend vom boteza! Adică duminică, mai exact, vom boteza o fetiță minunată, pe care o cheamă Zoe Margot și are aproape șase luni, este fetiță bunilor noștri prieteni, Iulia și Tudor Cucu! Este o mare bucurie pe care o trăim! Iubim acest copil, îi iubim pe părinții lui Margot! Și o facem cu mare bucurie!", a spus Andreea.

 

 


Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies