Andreea Antonescu a fost surprinsă cu un bărbat misterios. Cei doi au fost surprinși la un eveniment

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 29 oct 2023, 17:49

Andreea Antonescu a fost surprinsă cu un bărbat misterios

Sursa: Facebook Andreea Antonescu

Andreea Antonescu a avut mai multe relații amoroase, însă norocul acesteia în dragoste nu a venit în ajutorul artistei.

Andreea Antonescu nu a avut parte de foarte mult noroc în dragoste, însă aceasta nu vrea să se oprească din a-și găsi jumătatea. Aceasta a fost surprinsă la brațul unui bărbat în cadrul unui eveniment.

Citește și: Andreea Antonescu, mai sinceră ca niciodată, după despărțirea de fostul partener: „Vorbele de la început și faptele ulterioare nu duc în aceeași direcție”. Artista a spus lucrurilor pe nume

Andreea Antonescu a fost surprinsă cu un bărbat misterios

Deși Andreea Antonescu a avut mai multe relații eșuate, aceasta nu își dorește să se oprească din a găsi iubirea adevărată. Ultima relație importantă din viața artistei a fost alături de Victor Vrînceanu, bărbatul cu care Andreea Antonescu are o fetiță superbă. În prezent, relația celor doi se bazează doar pe cea de creștere a micuței într-un mediu cât mai sănătos și plin de iubire.

Vineri seară, artista Andreea Antonescu a fost văzută la brațul unui bărbat misterios la un eveniment, moment ce a fost imortalizat printr-o fotografie ce a ajuns la un eveniment în mediul online, fiind postată chiar de către artistă. Artista nu a oferit detalii despre bărbatul cu care a postat fotografia, însă admiratorii Andreei Antonescu și-au dat seama ce statut ar avea acesta în viața cântăreței.

Fotografia pe care artista a postat-o pe pagina ei de Instagram îi prezintă pe cei doi, unul lângă altul, cu zâmbetul pe buze, îmbrăcați elegant, potrivit pentru evenimentul la care cei doi au mers împreună. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Andreea Antonescu a mărturisit că a înșelat! Ce mărturisiri incredibile a făcut artista la Teo Show! "Eram mică pe vremea când am înșelat"

Lecția pe care a primit-o Andreea Antonescu de la fiica ei

Andreea Antonescu a recunoscut de nenumărate ori că darul de a deveni mamă i-a schimbat complet viața, iar cum este mama a două fetițe superbe, aceasta își dorește să aibă o legătură cât mai strânsă cu acestea, dar și între ele. Relația pe care Andreea Antonescu o are cu fiica ei cea mare, Sienna, este una puternică, iar cele două se înțeleg de minune, însă artista este surprinsă de rapiditatea cu care aceasta a crescut, fiind deja adolescentă. 

Artista a dezvăluit că a învățat-o pe Sienna să economisească și să aibă grijă la banii pe care aceasta îi cheltuie, spunând chiar că adolescenta este cumpătată cu achizițiile, așa cum este și Andreea Antonescu în prezent. 

„Am senzația că, apropo de economisire, trebuie să fie ceva înăuntrul nostru, pentru că Sienna este foarte cumpătată, așa cum sunt și eu astăzi. Sienna se gândește deja de foarte multe ori la a face economii, la cum ar putea să facă niște venituri pentru ea, lucru care mi se pare foarte interesant.

Ce-mi place foarte mult la ea (n.r. – Sienna) este că își strânge bănuții și, dacă uită să-și ia din pușculiță atunci când ieșim în oraș, iar eu i-am cumpărat ceva, ea ține neapărat să-mi dea banii înapoi. Bineînțeles că nu-i accept, dar gestul ei de fair play și corectitudine mă impresionează maxim!”,  a dezvăluit artista, potrivit elle.ro

 


Crește suspansul la ”Insula de 1 milion”. Liviu a fost ales la ruletă, fiind nevoit să trimită la joc patru concurenți. Iată pe cine a trimis Liviu la probă în ediția de duminică, 19 mai!