Anca Serea are mari probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu aceasta: „Starea mea de sănătate e mai precară”

,
Anca Serea
Anca Serea are probleme de sănătate. Din păcate, vedeta nu mai poate face copii, așa cum și-ar fi dorit.[Sursa foto: Facebook Anca Serea]

Anca Serea are mari probleme de sănătate. Aceasta a aflat că nu mai este posibil să rămână însărcinată. Fericirea i-a fost răvășită și de plecarea fiului ei în străinătate.


In articol:

Anca Serea are mari probleme de sănătate. Aceasta a aflat că nu mai este posibil să rămână însărcinată așa cum ar fi vrut și, totodată, plecarea fiului ei în străinătate nu i-a picat bine. 

Anca Serea are mari probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu aceasta

Anca Serea s-a deschis și a vorbit, într-un interviu, despre motivul pentru care nu va mai avea copii, ajunsă la vârsta de 41 de ani.  

„Nu că nu mai vreau… Adi își dorește foarte mult, eu, sincer, nu că nu mai vreau, nici nu mai pot! Pentru că am niste probleme medicale, oarecum, pe care nu le-am trecut de anul trecut. Și starea mea de sănătate e mai precară de la anemia aia! Anemia o am de când eram mică, să spună așa, cred că de la 18 ani”, a declarat Anca Serea.

Citeste si: Adi Sînă și Anca Serea, probleme financiare grave? Au datorii de mii de euro

„Toată lumea e bine. Am început școala, David a plecat în Olanda la studii.

Vorbim pe messenger, pe video… A fost foarte greu pentru mine. Nu am avut neapărat sindromul cuibului gol pentru că el a fost un băiat foarte deștept și a știut să mă pregătească dinainte. El a fost genul de copil care nu ieșea din casă nici la 16 ani, nici la 17, nu ieșea deloc”, a mai adăugat soția lui Adi Sînă.

Anca Serea a trecut prin terapie după plecarea fiului ei în Olanda

Anca Serea a recunsocut faptul că a avut nevoie de terapie după ce fiul ei a plecat să studieze în Olanda. 

Anca Serea
Anca Serea și fiul ei cel mare, David[Sursa foto: Facebook Anca Serea]

Citeste si: Anca Serea, pusă la zid de prietenii virtuali. Gestul pe care l-a făcut în plină pandemie de coronavirus i-a înfuriat pe internauți

„Am mers la un specialist care m-a ajutat oarecum treptat dar e greu, grijile, faptul că nu e acasă, faptul că nu pot să-i gătesc, nu neapărat că-mi fac probleme că până la urmă este cum o vrea Dumnezeu, face totuși 20 de ani, nu mai e copil,

e mare. Am fost la un specialist împreună cu el ca să mă învețe să nu-i mai spun „copilul meu”, să-i spun „fiul meu”, că el nu mai este copilul meu… eram speriată un pic de pericolele societății noastre, cred că orice mamă normală la cap se gândește la ce trăim în zilele noastre. Dar el este un tip extrem de inteligent și de bun”, a declarat aceasta.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Anca Serea și Adi Sînă, declarații incredibile despre al șaptelea copil: "Da, de ce nu? O să îl fac!"

Să RÂDEM cu șefii din Poliția Română! Rămas singur cu POARTA GOALĂ, un comisar-șef a DAT-O ÎN BARĂ

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Ce note au luat copiii vedetelor la Bacalaureat. Cine sunt fruntaşii şi cine sunt codaşii „examenului maturităţii“

De abia a născut, dar Anca Serea se gândește deja la al șaptelea copil. Ce spune vedeta e extrem de emoționant!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies