Anamaria Prodan, mesaj în miez de noapte pentru Laurențiu Reghecampf: „Va repara totul în fața copiilor lui!” Ce a apărut pe contul ei de instagram

,
anamaria prodan mesaj divort laurentiu reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf 

[Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan ]

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au aflat în centrul atenției în ultimele luni, iar când părea că lucrurile s-au liniștit, acum, impresara a postat pe instagram un mesaj de susținere pentru soțul ei. Ce anunț a făcut?


In articol:

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au anunțat, în mod oficial, că urmează să divorțeze, veste care a dat naștere unui adevărat scandal în presă. Antrenorul de fotbal are deja o altă relație și urmează să devină tată, lucru care a complicat și mai mult lucrurile.

Deși Anamaria Prodan a cofirmat divorțul și a precizat că nu mai este cale de împăcare, acum, impresara a postat pe instagram un mesaj care a stârnit suspiciuni.

Anunțul făcut de Anamaria Prodan în miez de noapte. Ce a spus despre Laurențiu Reghecampf?

Anamaria Prodan a declarat în repetate rânduri că familia îl va susține necondiționat pe Laurențiu Reghecampf, chiar dacă alegerile acestuia nu sunt tocmai cele la care se așteptau cei dragi. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf urmează să divorțeze, asta după ce antrenorul a depus deja actele de divorț. Deși a acceptat divorțul și a confirmat separarea, acum, Anamaria Prodan și-a arătat din nou sprijinul pentru Laurențiu Reghecampf. Impresara a postat pe contul de instagram un mesaj în care a sugerat că, în prezent, antrenorul de fotbal doar traversează o perioadă mai proastă și a fost prins într-o capcană, dar că se va trezi la realitate cu siguranță și totul se va rezolva.

anamaria prodan mesaj divort laurentiu reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf în perioada în care formau un cuplu

[Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan ]

Anamaria Prodan a postat pe instagram o fotografie în care apare alături de Laurențiu Reghecampf, impresara dorind să sublinieze că familia va fi mereu alături de Laurențiu Reghecampf, indiferent de alegerile acestuia.

„Noi, familia, îl vom ajuta pe Laurențiu întotdeauna să se ridice. Ne pare foarte rău că a căzut în această capcană cumplită pentru cariera și imaginea lui, dar cine a făcut nemernicia asta o să plătească cu siguranță.

Laurențiu nu va lăsa nimic neplătit în viața lui. Suntem siguri că atunci când va vedea în ce a fost atras și cât de penibilă este situația lui, va repara totul în fața copiilor lui. Îi urăm multă putere să poată să își revină și să înțeleagă că această lume în care zace azi nu este lumea lui. Este un om minunat care a greșit teribil și care nu o să stea în genunchi foarte mult timp.
Cu siguranță se va ridica mult mai puternic, îi urăm noroc.”
, este mesajul pe care Anamaria Prodan l-a scris pe instagram în miez de noapte.

Citeste si: Anamaria Prodan, gata să își refacă viața după divorțul de Laurențiu Reghecampf: "Mă voi mărita"

anamaria prodan mesaj divort laurentiu reghecampf

Mesajul postat de Anamaria Prodan pe instagram

[Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan ]

Mesajul postat în mediul online de Anamaria Prodan vine după o perioadă în care lucrurile păreau că s-au calmat și că scandalul apărut în jurul divorțului celor doi s-a stins. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează în continuare o familie din punct de vedere legal, având în vedere că nu s-a pronunțat divorțul celor doi.

anamaria prodan mesaj divort laurentiu reghecampf

Anamaria Prodan, impresară de fotbal

[Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan ]

Citeste si: Când divorțează oficial Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf? Impresara așteaptă actele: ”Vorbim în fiecare zi”

 

Citește-ne pe

Citește și:

V-a părăsit Anamaria Prodan pentru Laurențiu Reghecampf? Dezvăluirile politicianului Codrin Stefanescu despre impresară pe care absolut nimeni nu le-a știut

Sputnik V ar produce mai mulți anticorpi împotriva Omicron decât Pfizer (studiu)

Azi-noapte, părinții fetei din imagine (din Botoșani) au sunat la 112 și au dat-o dispărută pe fiica lor. Azi, după ore de căutări, polițiștii au găsit-o pe adolescentă la...

Ce spun copiii Anamariei Prodan despre divorț! Impresara va pleca definitiv din Romania. Unde se va stabili în scurt timp

Anamaria Prodan a vândut tot ce avea în Dubai după despărţirea de Reghecampf: "Mă întorc acasă!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies