V-a părăsit Anamaria Prodan pentru Laurențiu Reghecampf? Dezvăluirile politicianului Codrin Stefanescu despre impresară pe care absolut nimeni nu le-a știut

Author: Alice Popescu
Actualizat: 14 aug 2022, 00:05

Codrin Stefanescu a vorbit in exclusivitate despre relatia pe care o are cu Anamaria Prodan si ce i-a legat cel mai mult.

Anamaria Prodan a recunoscut aici la Kanal D în cadrul emisiunii Wowbiz că a avut o relație cu dumneavoastră. Erați atunci ucenicul lui Corneliu Vădim Tudor în politica, iar Anamaria Prodan nu îl cunoscuse pe Laurențiu Reghecampf. Presa a scris că relația dumneavoastră a fost una serioasa și aveați în plan organizarea unei nunti fastuoase, v-ați despărțit, însă brusc în momentul în care Anamaria Prodan l-a cunoscut pe Laurențiu Reghecampf care în 2008 i-a devenit soț. 

Citeste si: Codrin Ștefănescu și-a pierdut răbdarea: „Când faci întrebarea verifici, Denise Rifai!” Un interviu incendiar în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la 22.45, pe Kanal D

40 de intrebari cu Denise Rifai. Codrin Stefanescu despre iubirea dintre el si Anamaria Prodan

Întrebarea lui Denise Rifai pentru politicianul Codrin Stefanescu a fost una roșie: "V-a părăsit Anamaria Prodan pentru Laurențiu Reghecampf?"

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Codrin Stefanescu: "Am fost împreună cu Anamaria prin '90 când eram puști, din 95 până în '96, ceva de genul asta. Mama o iubea pe Anamaria și maica-să mă iubea pe mine. La un moment dat nu ne mai suportam, am căzut de acord să ne despărțim. Eram doua bucăți de cremene. Pe vremea aia, era vedeta, avea emisiune, era singurul jurnalist de sport femeie. Era nebunie, vorbea despre scoruri, despre pariuri.

Când ieșeam cu ea în lume, țoață lumea știa de Anamaria Prodan și am rămas într-o relație de prietenie. Asta se întâmplă cu mult înainte de a-l cunoaște pe Reghecampf. 

40 de intrebari cu Denise Rifai. Codrin Stefanescu a organizat impreuna cu Anamaria Prodan ultima zi de nastere a Ionelei Prodan

Noi am rămas împreună că frații și până astăzi avem o relație nemaipomenita.

Amândoi am iubit-o imens pe Ionela. Amândoi am iubit-o imens pe mama. I-am făcut ultima data ziua de naștere a Ionelei cu puțin timp înainte de a muri și i-am cântat "La mulți ani" știind că cancerul a mâncat-o și simțea, îi dădeam curaj, îi ziceam, hai, mai, Ionele că ești roșie în obrăjori. Mă leagă atât de multe amintiri de Anamaria, sunt prietenii mei și ea și Reghecampf. Eram doi puști frumoși și nebuni și s-a întâmplat cu mulți timp în urma."

Citeste si: Cum arată astăzi Alice Constantinică, fosta parteneră a lui Codrin Ștefănescu?