Codrin Ștefănescu și-a pierdut răbdarea: „Când faci întrebarea verifici, Denise Rifai!” Un interviu incendiar în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la 22.45, pe Kanal D

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 10 aug 2022, 02:30

Codrin Ștefănescu, invitat la 40 de întrebări cu Denise Rifai 

Sursa: Captură KANAL D

Codrin Ștefănescu este invitatul lui Denise Rifai în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D duminică, 14 noiembrie, de la ora 22:45.

Codrin Ștefănescu, politicianul român care a stârnit nenumărate controverse de-a lungul timpului, este următorul invitat al lui Denise Rifai în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Codrin Ștefănescu vine în platoul emisiunii de la Kanal D duminică, 14 noiembrie 2021, începând cu ora 22:45. 

Codrin Ștefănescu vine în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Codrin Ștefănescu, un cunoscut om politic din România, vine în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, pregătit să clarifice acele aspecte care țin de viața sa politică și personală și care au stârnit controverse

în ultimii ani. Codrin Ștefănescu are 52 de ani, este de profesie economist și s-a născut în Craiova. Acesta a fost deputat în perioada 2000-2004 și a intrat în politică făcând parte din PRM.

Ulterior, Codrin Ștefănescu a fost exclus din PRM din cauza unor conflicte cu liderul partidului de la acel moment, Corneliu Vadim Tudor, fapt care l-a determinat să se înscrie PSD. După o perioadă, Codrin Ștefănescu a trecut la Partidul Conservator, urmând ca în 2009 să revină în PRM, iar în 2011 să demisioneze din nou.

Codrin Ștefănescu s-a reîntors în PSD, unde a ocupat mai multe funcții.

În 2021, Liviu Dragnea a dezvăluit că politicianul Codrin Ștefănescu s-ar afla în fruntea unui nou partid, Alianța Pentru Patrie. 

Citeste si: Codrin Stefanescu:"Cine spune ca intelege femeia, exagereaza" Oare si-a gasit politicianul sufletul pereche? VIDEO

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Codrin Ștefănescu și-a pierdut răbdarea în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” 

Codrin Ștefănescu este cunoscut drept un adept al limbajului agresiv, acesta având de mai multe ori ieșiri nervoase în plublic. Cunoscutul politician nu s-a ferit să folosească un ton acid înnplatoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, în momentul în care prezentatoarea emisiunii i-a adresat o întrebare nu tocmai pe gustul său.

„Când faci întrebarea verifici, Denise Rifai!”, îi va spune Codrin Ștefănescu lui Denise Rifai.

Denise Rifai îl va intervieva pe Codrin Ștefănescu, îi va adresa 40 de întrebări referitoare la activitatea sa profesională, dar și la viața sa personală, încercând astfel să îl descopere pe omul care se află în spatele politicianului Codrin Ștefănescu.

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” va fi difuzată în această duminică, 14 noiembrie 2021, la Kanal D, începând cu ora 22:45. 

Citeste si: Cum arată fratele lui Denise Rifai? Puțini știu că celebra prezentatoare nu este singură la părinți