Ce spun copiii Anamariei Prodan despre divorț! Impresara va pleca definitiv din Romania. Unde se va stabili în scurt timp

Author: Alice Popescu
Actualizat: 09 aug 2022, 00:50

Unde vrea sa plece Anamaria Prodan cu copiii

Sursa: Captură KANAL D

Anamaria Prodan radiaza chiar daca se afla in plin divort si spune ca ia lucrurile ca atare.

Anamaria Prodan a vorbit în exclusivitate despre situația în care se afla în acest moment, dar și despre deciziile de viitor.

Prezenta la lansarea propriului sau business, un magazin de băuturi exclusivist unde o singura sticla de whiskey costa cât un apartament, Anamaria a avut puterea să răspundă și la câteva întrebări legate de cea mai spinoasa problema și anume consecințele divorțului de celebrul antrenor.

Citeste si: Anamaria Prodan dă lovitura în afaceri după divorțul de Reghe! Cât costă o sticlă de băutură din magazinul impresarei

Anamaria Prodan se muta definitiv in America cu copiii

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Anamaria Prodan a vorbit despre noul iubit: ”Copiii mei îl adoră, este un om minunat. Mă face să mă simt femeie” Cine este bărbatul care o cucerit-o

Am stat de vorba, nu știm exact ce s-a întâmplat, dar vom afla, luam lucrurile încet așa cum vin și trăim frumos pentru că atunci când iubești un om, îl lași să facă ceea ce îl face pe el fericit și alegerile noastre daca sunt ieftine, plătim scump.

Cu siguranță, el se vă trezi, vă caută să vadă ce s-a întâmplat și de unde au venit lucrurile astea în viață familiei lui. Daca nu se vă trezi, în alta viață când vă veni, vă repara greșeală și uite așa. Daca se vă trezi, nimeni nu o să rămână nepedepsit. Nimeni care a stat în spate și și-a dorit și acum se bucura pe toate terasele din București. Nu are de ce să se bucure pentru că cine rade la urma, rade mai bine.
Și daca spun nu și se întâmplă acum, acestea sunt niste lucruri doar pe care cel de Sus le-a orânduit. Habar nu am. Stiu că nu o să rămân singura, o să caut fericirea țoață viață și o să mă mărit.

Citeste si: Reacția Anamariei Prodan după așa-zisul sărut pe gură cu un important om de afaceri însurat: "Îmi pare foarte rău pentru ceea ce a apărut!"

Anamaria Prodan: "Da, o sa ma marit din nou!"

Copiii mei își doresc foarte mult, mi-au zis, mami trebuie să fii fericita, noi să fim fericiți lângă tine. Noi o să ne mutam în America, dar o să stam și în Dubai. Bebe o să meargă pe urmele surorilor lui care la 14 ani au făcut Boarding School în America. El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copii sunt rai, oamenii vorbesc și mai bine pleacă. Sunt foarte multe, vrem să trăim frumos fară să dam peste niste neaveniți care vin să comenteze și fară scoală, a dezvaluit Anamaria in cadrul unui interviu exclusiv pentru Teo Show.

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies