Carmen de la Sălciua, noi dezvăluiri despre relația cu noul iubit: „Îmi pun fericirea pe primul loc”

Author: Diana Tilă

Carmen de la Sălciua a făcut noi dezvăluiri despre relația cu Marian.

Sursa: Facebook Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de noul iubit. Artista a făcut noi dezvăluiri despre relația pe care o are cu Marian.

Carmen de la Sălciua are o relație de câteva luni cu Maian, care ar fi căsătorit.

Artista a fost aspru criticată, însă a învățat să nu mai bage în seamă gura lumii! Astfel, cântăreața a dezvăluit noi detalii despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de noul ei iubit!

Citeste si: Marian, iubitul lui Carmen de la Salciua, dezvaluiri despre infidelitatile sotiei lui. La ce gest a recurs barbatul ca fosta sa o lasa in pace pe artista?

Carmen de la Sălciua, noi dezvăluiri despre relaia cu noul iubit

Recent, Carmen de la Sălciua a făcut noi dezvăluiri despre relația cu Marian, bărbatul cu care este împreună de puțin timp. Artista este mai fericită ca niciodată alături de iubitul ei.

După ce a fost implicată într-un scandal cu fosta soție a actualului iubit, cu care este în proces de divorț, artista a început să fie din nou activă pe rețelele de socializare.

În acest context, Carmen de la Sălciua a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri. De data aceasta, un internaut a ținut s-o întrebe pe cântăreață de ce unii oameni au fost atât de răi cu ea, atunci când au văzut-o fericită.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, mesaj dur: "Eu am trecut printr-un divorț, știu ce înseamnă așa că nu aș putea să fac ceva ce poate mie mi s-a făcut la momentul respectiv

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer

Citește și: Tensiune mica: ce cauze sunt si cum trebuie sa actionati

Carmen de la Sălciua nu a ezitat să spună ceea ce crede despre acest subiect, susținând faptul că fericirea ei este acum pe primul loc.

„Fiecare om gândește și spune ce are în suflet! Am început să îmi pun fericirea pe primul loc și să realizez că azi gura lumii spune un lucru frumos și mâine te jignește!

Importantă pentru mine e doar părerea lui Dumnezeu și a celor care mă iubesc și mă cunosc!”, a răspuns interpreta de muzică de petrecere pe Instastory.

Carmen de la Sălciua este însărcinată?! Detaliul care a ridicat semne de întrebare. Fanii vedetei au observat:

Carmen de la Sălciua are planuri de căsătorie cu Marian

Recent, artista Carmen de la Sălciua a declarat că nu locuiește împreună cu Marian, pentru că au o relație de prea puțin timp, însă a precizat că doar Dumnezeu știe ce se va întâmpla.

Nu locuim împreună, avem doar două săptămâni, nu știu, pe viitor…Dumnezeu știe ce va fi, noi ne dorim și cu siguranță există o relație frumoasă între noi. Da, mă face să zâmbesc și nu știu, situația prin care trec, îmi pare rău de persoanele implicate. Am petrecut și un mini concediu în Viena”,   a spus Carmen de la Sălciua despre concediul petrecut la Viena, alături de iubitul ei.

În cadrul unui interviul, Carmen de la Sălciua a dezvăluit că ar spune DA, în cazul în care iubitul său, Marian, ar decide să o ceară în căsătorie. Întrebat de unul dintre reporterii de la Teo Show, Marian a spus că se gândește la o căsătorie cu Carmen. 

 


Lorena a trecut prin momente aprige de gelozie, după ce Laurențiu i-a făcut complimente Catincăi și s-a apropiat de ea! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii și ce decizie a luat Lorena! „Sunt multe lucruri care trebuie clarificate!”