Carmen de la Sălciua, prima fotografie alături de noul iubit! Ce doi s-au fotografiat în pat: „A venit toamna”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 aug 2022, 23:45

Carmen de la Sălciua, prima fotografie alături de noul iubit! Ce doi s-au fotografiat în pat: „A venit toamna”

Sursa: Instagram

Carmen de la Sălciua, o îndrăgită cântăreață din România s-a fotografiat pentru prima dată alături de iubitul ei. Se pare că, pe lângă succesul pe care i-l aduce cariera muzicală, blondei îi surâde și iubirea.

Carmen de la Sălciua, o îndrăgită cântăreață din România s-a fotografiat pentru prima dată alături de iubitul ei.

Se pare că, pe lângă succesul pe care i-l aduce cariera muzicală, blondei îi surâde și iubirea.

Carmen de la Sălciua, prima fotografie alături de noul iubit! Ce doi s-au fotografiat în pat: „A venit toamna”

Carmen de la Sălciua și-a surprins fanii cu ultima fotografie postată pe story, la Instagram. Aceasta apare în pat, ținându-și iubitul de mână, relaxându-se în pat, la căldură, departe de frigul pe care toamna l-a adus în România.

„A venit toamna...”, a scris Carmen de la Sălciua, alături de fotografia în care își ține iubitul de mână.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce a aflat că fostul ei soț va fi tătic: "Îi doresc să..."

Citește și: Oana Zăvoranu, părăsită când a dat de greu? Vedeta recunoaște că se confruntă cu probleme financiare

Carmen de la Sălciua iubește din nou

După o frumoasă poveste de iubire cu Culiță Sterp, care s-a terminat în momentul în care cei doi au decis că ar fi mai bine ca drumurile lor să se separe, Carmen de la Sălciua declară că iubește din nou.

„M-am întâlnit cu tatăl meu, într-o pușcărie”. Carmen de la Sălciua a făcut mai multe dezvăluiri emoționante despre relația cu tatăl ei, după ce nu și-au vorbit cinci ani

Cântăreața a declarat că ea și noul iubit se înțeleg de minune și că își doresc aceleași lucruri în viață, motiv pentru care relația dintre ei sigur va funcționa foarte bine.

Carmen de la Sălciua este încrezătoare cu privire la noul ei partener și relația lor. Chiar dacă lucrurile sunt abia la început, planurile de viitor sunt deja făcute.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, pusă la zid de fani! Reacție acidă, după ce artista a mers acasă la Alexandra și Ionuț Bodi!

„Nu cred că cineva este perfect, că eu aș fi perfectă sau un bărbat ar putea fi perfect.

Dar eu vreau să fie lângă mine un bărbat ale cărui defecte să le pot accepta, să avem viziuni de viață asemănătoare, pentru că restul se poate regla”, a declarat Carmen de la Sălciua.

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!