Până acum s-a ferit să o spună! De ce nu a devenit Carmen de la Sălciua mamă? Adevăratul motiv: „Pentru că sunt...”

,
Carmen de la Sălciua, cântăreață
Carmen de la Sălciua, cântăreață[Sursa foto: Instagram]

Cei care o apreciază pe Carmen de la Sălciua și-ar dori să o vadă pe artistă în rolul de mamă, astfel că primește frecvent întrebări legate de acest subiect. Acum, vedeta a dezvăluit de ce nu a rămas însărcinată până în prezent.


In articol:

Carmen de la Sălciua comunică tot timpul cu prietenii de pe instagram. Prin intermediul rețelei de socializare, vedeta încearcă să fie mai aproape de cei care o apreciază și chiar le oferă urmăritorilor diferite sfaturi. Întrebată de ce nu a devenit mamă până în momentul de față, Carmen de la Sălciua a decis să spună lucrurilor pe nume, astfel că a dezvăluit adevăratul motiv.

Ce a împiedicat-o pe Carmen de la Sălciua să rămână însărcinată? 

Deși se simte pregătită pentru a deveni mamă și chiar a spus în repetate rânduri că își dorește un copil, Carmen de la Sălciua nu se grăbește să facă acest pas. Cântăreața a dezvăluit că își dorește tot ce e mai bun pentru copilul ei și că deși din punct de vedere financiar ar putea să îi ofere tot confortul, vedeta vrea ca bebelușul să crească într-un mediu armonios, înconjurat de dragoste din partea ambilor părinți. Astfel, pentru că până în prezent nu a întâlnit omul alături de care să își întemeieze o familie, Carmen de la Sălciua a decis să mai aștepte o perioadă și să facă acest pas important la momentul potrivit.

„Pentru că sunt un om care gândește și pentru viitor, nu doar pentru moment! Și viitorul fericit al unui copil, în viziunea mea, înseamnă înțelegere, iubire și devotament între părinți!”,  a dezvăluit Carmen de la Sălciua pe contul ei de instagram. 

Citeste si: Carmen de la Sălciua a dezvăluit care este secretul siluetei subțiri pe care o afișează: „Fac în fiecare zi...” Ce a ajutat-o să slăbească?

Carmen de la Sălciua a dezvăluit de ce nu a devenit mamă până în prezent
Carmen de la Sălciua a dezvăluit de ce nu a devenit mamă până în prezent[Sursa foto: Instagram]

Citește și


Cei care își doresc să o vadă pe Carmen de la Sălciua mamă se pare că vor mai avea de așteptat o perioadă, având în vedere că vedeta nu vrea să grăbească lucrurile, ci preferă să facă totul ca la carte.

Vedeta este dornică să devină mamă, astfel că acest lucru se va întâmpla cu siguranță în momentul în care va găsi persoana potrivită.

În prezent, cântăreața se ocupă mai mult de carieră și de imaginea ei, astfel că de curând a trecut printr-o schimbare de look radicală și cu care a reușit să își impresioneze prietenii de pe instagram. Carmen de la Sălciua este o artistă iubită de public, are fani atât în România, cât și peste hotare, mulți români regăsindu-se în versurile pieselor interpretate de ea. 

Citeste si: Carmen de la Sălciua are un nou iubit!? Iată cum s-au afișat împreună

 

Citește-ne pe
Citește și:

Se mărită Carmen de la Sălciua? Răspunsul surprinzător al artistei

Deputat USR PLUS, usturător cu privire la Congresul PNL: 'A fost Caragiale Reloaded. Ce blestem pe PNL că nu are un lider ca Kelemen Hunor'

BOMBA BOMBELOR! Iubitul super celebru al Kirei, fiica lui Gică Hagi. Fac un cuplu de senzație

Carmen de la Sălciua a arătat tot! S-a pozat goală în cadă!

Carmen de la Sălciua iubește din nou? Imaginile care o dau de gol pe artistă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies