Carmen de la Sălciua are un nou iubit!? Iată cum s-au afișat împreună

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 23 iul 2022, 07:10
Carmen de la Sălciua iubește din nou?

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Însă puțini sunt cei care știu că arista are o nouă relație.

Carmen de la Sălciua e una dintre cele mai iubite artiste de

muzică de petrecere de la noi, însă totodată și una dintre cele mai controversate. Artista a trecut printr-un mariaj eșuat, a ajuns la divorț, după care și-a dat mai multe șanse pentru un nou cuplu cu fostul soț, însă care s-au arătat a fi inutile. Ei bine, când totul părea a fi doar cu ghinion pentru artistă, iată că în viața sa ar fi apărut un alt bărbat.

Citeste si: Se mărită Carmen de la Sălciua? Răspunsul surprinzător al artistei

Carmen de la Sălciua iubește din nou

Se pare că interpreta de muzică de petrecere trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Iar drept dovadă stau ultimele imagini pdin mediul online. Carmen apare în imagini alături de Ionuț Merkez. 

Potrivit Wowbiz, Ionuț Merkez, un tânăr

artist, a publicat câteva fotografii cu Carmen de la Sălciua, alături de mesaje cu subînțeles.

Citeste si: Ileana Sterp, dezvaluiri in premiera despre nunta lui Culita cu Carmen de la Salciua!

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Mai mult, cântăreața a și distribuit o imagine cu Ionuț, pe contul ei de Instagram. Alături de fotografiile siropoase, bărbatul a ales și două piese ale frumoasei artiste:  ”tot timpul din lume da-mi sa o iubesc pe fiinta asta cu chip ingeresc”/ ”ochii tai au o sclipire, pot sa spun indragostit, despre tine cant, iubire, pentru tine asta simt”.

Artista nu vorbește despre partenerul ei de viață, cel mai probabil dorind să țină povestea amoroasă departe de ochii curioșilor, dar pentru că fanii sunt interesați de viața personală a vedetei, aceasta mai dă din casă uneori.

Ionuț Merkez și-a găsit refugiul în muzică

Ionuț Merkez estee unul dintre cei mai iubiți cântăreți de manele din noul val, acesta mai este cunoscut de publicul lui ca Ionuț Frumușelu.

Recent, tânărul a povestit că perioada copilăriei i-a fost puternic marcată de lipsa tatălui, aceasta resimțindu-se și în prezent, însă muzica a fost că un medicament pentru el în momentele triste.

Citeste si: Prima reactie a lui Carmen de la Salciua cand a vazut ce a spus Daniela Iliescu despre relatia ei cu Culita!

La două săptămâni de la nuntă, Carmen de la Sălciua a luat o decizie radicală. Ce vrea artista să facă cu rochia de mireasă: ”M-a luat așa o dilemă”

" Lipsa tatălui mi-a accentuat dorința de a reuși în muzică și de a-mi susține familia.

Lipsa tatălui m-a marcat și mă marchează. Eu nu am zis “tată” niciodată” și m-a durut mereu când vedeam colegii de la școală cum se bucurau de părinții lor, cât de fericiți sunt împreună și eu nu eram. Și în ziua de astăzi îmi doresc să zic “tată” și nu am cui. De mic copil mi-a plăcut muzica, îmi plăcea să cânt mereu și oriunde, muzica a fost că un refugiu, ca un medicament pentru suflet, doar muzica mă liniștea atunci când eram trist.

Țelul meu este să ajung cât mai sus în muzică și să-i fac mândri pe bunicii mei și mama mea",  a mai dezvăluit Ionuț Merkez