Ileana Sterp, dezvaluiri in premiera despre nunta lui Culita cu Carmen de la Salciua!

Author: Alice Popescu
Ileana Sterp, dezvaluiri de la nunta lui Culita Sterp cu Carmen de la Salciua

Sora lui Culita a spus cateva detalii pe care nimeni nu le stia pana acum despre nunta lui Culita cu cea de care a divortat, Carmen de la Salciua.

Ileana Sterp, una din surorile lui

Culita Sterp de la Survivor Romania 2021 a povestit un amanunt nestiut despre fratele ei, aflat acum la Survivor Romania 2021. Ea a declarat ca nu l-a vazut niciodata atat de emotionat si nici sa planga ca un copil in momentul cand a citit scrisoarea de la Daniela Iliescu, iubita lui insarcinata. De Valentine's Day, la fel ca toti Faimosii, dupa ce au castigat jocul de comunicare si au primit scriori
de la persoanele iubite, Culita Sterp a primit si el un mesaj mult asteptat de la Daniela Iliescu, cea care il va face tatic peste numai cateva luni. Faimosul a fost extrem de emotionat la momentul respectiv cand iubita lui i-a povestit despre bebelusa din burtica.

Ileana Sterp, dezvaluiri despre cel mai emotionant moment din viata lui Culita

Citeste si: Culiță Sterp nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Ce mesaj a primit concurentul de la Survivor România 2021 din partea Danielei Iliescu: „Bebele a început să...”

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

„Frumosul meu, deși absența ta mă întristează de obicei, acum mă face să fiu cea mai mândră și fericită pentru că ai arătat și lumii ceea ce vedeam eu în tine: un caracter deosebit, un suflet blând și un om ambițios și foarte deștept. Habar nu ai ce sentimente mă cuprind când te văd la tv și când știu că o să îi povestesc toate astea copilului nostru.

Mi-e dor de tine în fiecare clipă, dar sunt foarte liniștită, să nu îți faci griji. Burta mea crește de nu se mai oprește, bebele a început să miște, iar la control totul e perfect. Te iubesc!”, i-a scris Daniela Iliescu lui Culiță Sterp.

Insa, Ileana Sterp a povestit ca l-a mai vazut atat de emotionat doar cand s-a insurat cu Carmen de la Salciua de care ulterior a divortat. Sora Faimosului a povestit ca inainte sa plece din casa parinteasca, cei trei frati i-au compus o poezie pe care i-au recitat-o, el fiind primul dintre cei patru, care s-a insurat. Culita a fost atat de emotionat incat a izbucnit in lacrimi, insa de atunci, Faimosul de la Survivor Romania 2021, nici ca a mai fost vazut atat de sensibil.

Vlăduța Lupău s-a lăsat din nou pe mâna esteticianului. Ce intervenție și-a făcut artista: ”Este efectul ăla de care zice toată lumea”

Cum l-au facut sa planga fratii pe Culita Sterp de la Survivor Romania 2021

Citeste si: DECIZIE fara PRECEDENT la Survivor Romania 2021. Daniel Pavel a anuntat Consiliu de Urgenta! Ce se intampla in acest moment in competitie: "Circumstantele au determinat..."

„După ce a primit mesajul parcă a devenit mai sensibil. Eu întotdeauna am ținut cu Războinici, iar cei din familie nu se uitau, vai, eu am fost înnebunită. 

El când s-a căsătorit, noi cei trei frați, i-am compus o poezie de rămas-bun, dar fiind primul care se căsătorea dintre noi, i-am scris o poezie foarte emoționantă. I-am recitat poezia înainte să plece din curte cu mireasa lui. Numai atunci l-am auzit plângând așa, exact plânsul ăsta așa dureros. Chiar așa tare nu l-am mai văzut suferind de mult. I-am zis ceva de genul frățiorul nostru mare, pleci te duci la însurătoare… L-am atins la corazon. Fiecare frate a recitat câte o strofă”