Amna si Liviu Teodorescu vor invarti "Roata Norocului", duminica, 3 octombrie, de la ora 20:00, la Kanal D! Nu ratati o noua editie incendiara!

,
roata norocului la Kanal D

Amna si Liviu Teodorescu vin la Roata Norocului

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Invitatii editiei de duminica, 3 octombrie, Amna si Liviu Teodorescu, vor invarti Roata Norocului pentru a castiga cat mai multe premii!


In articol:

Si in aceasta duminica, 3 octombrie, Ana Barnoschi si Bursucu va asteapta cu o noua editie incendiara a emisiunii Roata Norocului, de la ora 20:00, la Kanal D! O noua editie in care momentele amuzante se vor impleti cu multe emotii, premii fabuloase, muzica de calitate si multa distractie.

Amna si Liviu Teodorescu vor invarti "Roata Norocului", duminica, 3 octombrie!

Cei doi prezentatori carismatici, Ana si Bursucu va asteapta din nou cu multa voie buna, premii, pedepse de pomina, situatii hazlii si divertisment de neuitat.

Si de aceasta data, Ana Barnoschi isi va face aparitia in platoul emisiunii Roata Norocului intr-o ipostaza de senzatie, care va starni amuzamentul tuturor! Cu sortul la brau, Ana va fi o vanzatoare de pepeni, motiv pentru care Bursucu o va tachina din cand in cand pentru activitatea aleasa.

Invitatii din aceasta editie vor fi celebrii artisti Amna si Liviu Teodorescu, ce vor veni pregati sa castige cat mai multe premii pentru cazul social. Desi norocul nu va fi foarte mult de partea lor, cei doi cantareti se vor stradui sa descopere cat mai multe solutii ale puzzle-urilor.

Acestia vor accepta chiar si cele mai trasnite pedepse pentru a putea merge mai departe in concurs si a castiga cat mai multe premii.
Atmosfera din platoul Roata Norocului va fi ca de obicei intregita de muzica de calitate, a bandului emisiunii, in frunte cu solista Iulia Dumitrache. Nu ratati o noua editie incendiara a emisiunii "Roata Norocului", duminica, 3 octombrie 2021, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Kanal D, primul loc în topul audiențelor, la nivelul întregii țări și la orașe, cu show-ul “Roata Norocului”

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Accesul turiştilor, interzis în Thassos. Pe ce plaje nu se mai poate ajunge

Actorii din serialul "Moldovenii", Iulian Mehedint si Petronel Gongeanu, vor invarti "Roata Norocului", duminica, 19 septembrie, intr-o noua editie...

Mai candidează Nicușor Dan în 2024? Susținerea din partea PNL, PMP și USR ar fi 'un scenariu realist'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cristina Siscanu si Andreea Tonciu vin duminica, 12 septembrie, la “Roata Norocului”, de la ora 20:00, la Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies