Diana Matei si What’s Up vin duminica, 29 august, la “Roata Norocului”, de la ora 20:00, la Kanal D!

,

Bursucu si Ana Barnoschi va asteapta duminica, 29 august, cu o noua editie incendiara "Roata Norocului", de la ora 20:00, la Kanal D!


In articol:

Bursucu si Ana Barnoschi va vor aduce duminica aceasta o noua editie Roata Norocului plina de momente hazlii, multa distractie, premii fabuloase si invitati de seama.

Diana Matei si What’s Up invart Roata Norocului, duminica, 29 august, de la ora 20:00!

Asa cum obisnuiesc in fiecare duminica, Bursucu si Ana-Maria Barnoschi sunt pregatiti să aduca in atentia publicului si editia de duminica, 29 august, multe premii mari, un autoturism, 10.000 de lei cash si zeci de produse electrocasnice, ce vor putea fi castigate atat de catre concurenti cat si de cele doua vedete invitate, ce vor lupta pentru un nou caz social.

"Roata Norocului" este una dintre cele mai urmarite emisiuni de divertisment, difuzata in fiecare duminica, de la ora 20:00, la Kanal D. Ca de fiecare data, Ana Maria Barnoschi isi va face aparitia si de aceasta data intr-o noua ipostaza spectaculoasa. Aceasta va fi barmanita si va incerca sa prepare cele mai trasnite cocktailuri. Mai mult decat atat vedeta va reusi sa realizeze o combinatie inflamabila, spre dispararea lui Bursucu.

In editia de duminica a emisiunii "Roata Norocului", cei doi prezentatori, Bursucu si Ana, vor aduce in atentia telespectatorilor multe momente surprinzatoare, clipe hazlii, distractie, multe premii fabuloase, dar si pedepse de senzatie.

Totodata bandul emisiunii va pregati cele mai frumoase refrene ale hiturilor romanesti si straine, ce vor incanta publicul.
Invitatii editiei de duminica, 29 august, vor fi Diana Matei si What’s Up, ce vor veni hotarati sa castige cat mai multe premii pentru a veni in sprijinul familiei nevoiase pentru care vor concura. Cei doi artisti vor incerca sa descopere cat mai multe puzzle-uri si vor accepta si cele mai nastrusnice pedepse, spre deliciul publicului.

Nu ratati o noua editie de senzatie Roata Norocului, duminica, 29 august, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Kanal D, primul loc în topul audiențelor, la nivelul întregii țări și la orașe, cu show-ul “Roata Norocului”

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Raluca și Denisa, surorile "Bambi", vin duminica aceasta la “Roata Norocului”, de la ora 20:00, la Kanal D! “Am venit (…) să vă luăm toate premiile!”

Azi se stabilește lista restricțiilor care se vor aplica de luni / Şedinţă de Guvern pentru aprobarea acestora / Ce se are în vedere

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Oana Radu și Cătălin Dobrescu, echipa "de șoc", duminica aceasta, la “Roata Norocului”

Kanal D, primul loc în topul audiențelor, la nivelul întregii țări și la orașe, cu show-ul “Roata Norocului”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies