Kanal D, primul loc în topul audiențelor, la nivelul întregii țări și la orașe, cu show-ul “Roata Norocului”

,
roata norocului
'Roata Norocului', lider de audienta

Divertismentul de calitate a fost prima opțiune a telespectatorilor aseară, la Kanal D, Stația TV ocupând primul loc, în topul audiențelor cu emisiunea concurs “Roata Norocului”, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Aseară, Kanal D a surclasat celelalte Stații TV, ocupând prima poziție în topul televiziunilor, atât la nivelul întregii țări, cât și la orașe. Ediția de aseară a show-ului, prezentată de Bursucu și  Ana-Maria Barnoschi, i-a avut ca invitați pe Ilan și Alina Laufer, celebrul cuplu acceptând provocarea “Roata Norocului” cu inima deschisă, dar și din dorința a ajuta o familie aflată în dificultate.

Ieri, în intervalul 20:00 – 22:10, Kanal D a fost lider de piață cu “Roata Norocului”, Stația TV acumulând 6,0% puncte de rating și 18,3% cotă de piață, la nivelul întregii țări, și 4,9% puncte de rating și 15,4% cotă de

piață, în rândul publicului de la orașe, conform Kantar Media România. În rândul publicului comercial, Kanal D a ocupat locul secund, înregistrând 3,1% puncte de rating și 14,8% cotă de piață.

Peste 1 milion (1.059.000) de români, din întreaga țară au urmărit ieri, în medie, în fiecare minut al difuzării, în intervalul sus-menționat, emisiunea „Roata Norocului”. Minutul de aur, atins la 21:51, a adunat în fața micilor ecrane peste 1,5 milioane (1.575.000) de fani din întreaga țară.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Amna intră în bătălia stilistică “Bravo, ai stil! Celebrities”, miercuri, 1 decembrie!

Patriarhia Română reacționează la decizia CE de a elimina denumirea de Crăciun: 'Compromiterea morală a celor ce încearcă utopic falsificarea realității'

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Doctorul minune”, Se anunta vremuri mari pentru Ali

Ce să faci în noaptea de Sfântul Andrei pentru a atrage dragostea, norocul și fericirea. Mihai Voropchievici a explicat întreg procesul: ”Se iau 41 de boabe de grau”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies