„Am dormit unul lângă altul, ne-am sărutat”. Aleyna și Marius și-au petrecut o noapte împreună și au încălcat regulamentul! Infidelitatea concurentei a fost demascată chiar în gală

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 17 mar 2024, 23:24

Duminică, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Marius a dezvăluit că s-a văzut cu Aleyna în afara competiției.

Duminică, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubiri i”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Marius a deconspirat-o pe Aleyna și a spus tuturor că s-a văzut cu ea în afara competiției.

Aleyna și Marius și-au petrecut o noapte împreună

Astăzi a avut loc una dintre cele mai șocante gale din toată istoria emisiunii „ Casa iubirii ”! Marius a dezvăluit că a fost presat recent de faptul că nimeni nu l-a crezut în privința sentimentelor pe care le-ar

avea Aleyna pentru el, așa că a recunoscut, în detaliu, cum a încălcat regulamentul cu aceasta.

Citește și: Misterul a luat sfârșit! S-au sărutat sau nu Robert și Giuly la date? Concurenții au privit imaginile într-un suspans uriaș: „Vreau și eu”

„Da, am vorbit în privat cu Aleyna. Pe Instagram. Am întrebat-o cum se simte, ce face... cu scopul de a-mi da seama dacă sunt eu nebun.

Am vrut să-mi dau seama dacă mă place”
, a spus Marius.

Se pare că Marius ar fi întrebat-o pe Aleyna și dacă îl place, iar răspunsul acesteia ar fi fost afirmativ. La această declarație, Aleyna a reacționat și a spus că Marius minte, după care Marius a dezvăluit că a vorbit cu Aleyna și la telefon, și față în față.

„Da. Eu și Aleyna am încălcat regulamentul. Am dovezi”, a declarat Marius.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Catinca de la „Casa iubirii” a cerut părerea fanilor! „Oare doar eu pățesc așa?”. Cu ce problemă se confruntă fosta concurentă

În continuare, Marius a povestit cum a decurs seara în care s-a văzut cu Aleyna.

„Am vorbit, ne-am plimbat un pic cu mașina. Am întrebat-o dacă vrea să rămânem amândoi și a zis că da. Altundeva decât în mașină. Am închiriat ceva cu ea și am rămas peste noapte”, a povestit Marius.

„Am fost apropiați. Am dormit unul lângă altul. Ne-am sărutat, a spus că nu poate să ne sărutăm la modul ăla că are acid abia pus în buze”, a mai declarat Marius.

Declarațiile șocante nu s-au oprit aici! Andreea Mantea a fost nevoită să-l întrebe pe Marius dacă noaptea cu Aleyna s-a „consumat”, referindu-se la raporturi intime, moment în care tânărul a răspuns afirmativ. Marius a mai dezvăluit, de asemenea, că Aleyna ar fi declarat că nu poate să se despartă de Ștefan și să intre în cunoaștere cu el pentru că sunt filmați și nu ar da bine în fața camerei.

Marius aruncă bomba în gală! Nimeni nu se aștepta

Dacă gala de astăzi, 17 martie 2024, n-a fost îndeajuns de șocantă, iată că Marius a mai aruncat o bombă la care nimeni nu se aștepta: imaginile pe care le deține Marius din seara petrecută cu Aleyna au fost văzute de Ștefan înainte de gală!

Ștefan a confirmat cele spuse de Marius și a declarat că a văzut o filmare și fotografii pe telefonul lui Marius, moment în care Andreea Mantea a cerut unui coleg din producție să aducă telefonul lui Marius pentru a vedea și el dovezile clare cu Aleyna.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!