„Vrea să apară cât mai mult pe ecran”. Cosmin, val de hate în online! De ce este criticat concurentul de la „Casa iubirii”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 17 mar 2024, 14:58

Cosmin este criticat

Sursa: Instagram Cosmin Radu

Cosmin, unul dintre concurenții din „Casa iubirii”, se confruntă cu o serie de critici în mediul online.

Cosmin, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din „ Casa iubirii ”, emisiunea prezentată de Andreea Mantea și difuzată la Kanal D, se confruntă cu critici din partea urmăritorilor lui.

Cosmin, val de hate în online! De ce este criticat concurentul

Cosmin, un concurent care s-a făcut observat încă din sezonul 2 al competiției „Casa iubirii”, se confruntă cu o serie de critici din partea oamenilor care îl urmăresc.

Se pare că aceștia au observat o schimbare în comportamentul lui, în special de când este într-o relație cu Ștefania, astfel că au ținut să-i atragă atenția. Unii dintre ei i-au explicat frumos ce părere au, alții au renunțat la menajamente și au fost mai direcți.

Citește și: Patrick a dat cărțile pe față și a recunoscut că a forțat nota cu Larisa! „Pentru mine e clar! Punct! Femeia nu mă vrea!” Iată ce decizie radicală a luat Patrick și cum a reacționat concurenta

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Vezi-ți de relația ta! Când te aud cu „e părerea mea” și scuipi venin... dar ceva de bine nu zici, nu îți spui părerea! Îți dai cu părerea numai când ai ceva rău de spus. Uită-te în grădina ta, nu mai analiza ce fac alții!”, „Arogant”, „În sezonul 2 erai un băiat cu comportament ok, dar acum lași mult de dorit”, „Un "bărbat" care stă în umbra femeii!”, „Ești un băiat frumos și sunteți frumoși amândoi, dar nu fi rău cu ceilalți, nu profita că ești din "garda veche", fie roata și pătrată, tot se întoarce, știi ce zic”,

„Cosminciunică îndrăgostit și-a schimbat comportamentul cu concurenții din casă... de ce? Pentru că vrea să apară cât mai mult pe ecran”, sunt câteva dintre comentariile pe care oamenii i le-au transmis lui Cosmin.

Citește și: Schimbare de look pentru Laurențiu din Casa Iubirii! Cum s-a afișat fostul concurent pe rețelele sociale

View this post on Instagram

A post shared by Cosmin Radu (@cosmin.csr)

Cosmin formează un cuplu cu Ștefania

Cosmin este concurent în „Casa iubirii” încă din sezonul 2 al competiției și nu a fost prea norocos la capitolul „amor”. Tânărul a avut o relație năbădăioasă cu o altă fostă concurentă, Catinca, dar și cu Julia, care-i este colegă și acum, în sezonul 3.

Deși nu a avut prea mult noroc în sezonul 2, iată că cel de-al treilea sezon „Casa iubirii” i-a oferit un suflet pereche! Cosmin are o relație cu Ștefania, o frumoasă tânără cu care este foarte compatibil și cu care și-a dorit foarte

mult să fie împreună. Pare că cei doi se înțeleg mai bine pe zi ce trece și dau dovadă că formează un cuplu puternic.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!