„Da, am vorbit în privat”. Marius și Aleyna au încălcat regulamentul competiției! Aflați cum reacționează Ștefan și cine pleacă acasă duminică, 17 martie, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 16 mar 2024, 21:00

În ediția de duminică a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Marius va face un anunț șocant în gală.

În ediția de duminică a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Marius va face o mărturisire care va șoca pe toată lumea.

Marius și Aleyna au încălcat regulamentul „Casa iubirii”

În episodul de mâine, 17 martie 2024, după lungi discuții despre triunghiul amoros dintre Marius, Aleyna și Ștefan, Marius va face o mărturisire care va șoca pe toată lumea.

Concurentul va recunoaște că el și Aleyna au încălcat regulamentul discutând în afara competiției.

„Da, am vorbit în privat cu Aleyna”, va spune Marius.

Citește și: Andreea Mantea, despre tensiunea dintre Aleyna, Ștefan și Marius: „Nu este OK”. Relația Aleynei cu Ștefan este pusă sub semnul întrebării

„Poftim? Cu Aleyna?”, va întreba, șocată, Julia.

Toată lumea va rămâne mască auzind spusele lui Marius, în timp ce Aleyna va încerca să-și arate nevinovăția.

„Nu este adevărat, doamna Andreea”, va spune Aleyna.

Citește și: Ștefan pune piciorul în prag și vrea să lămurească situația creată în jurul Aleynei și a lui Marius! S-au căutat sau nu cei doi concurenți în mediul online? Iată ce reacții s-au iscat în Casa iubirii

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Șocul cel mai mare va fi atunci când Andreea Mantea îl va întreba pe Marius dacă s-a întâlnit cu Aleyna în afara casei, iar răspunsul concurentului îl va schimba la față pe Ștefan.

„Da. Am dormit unul lângă altul”, va spune Marius.

Mai mult de atât, dacă nu era de ajuns, Marius își va scoate telefonul și-i va arăta Andreei Mantea o fotografie care să dovedească spusele lui.

Cum reacționează Ștefan

După ce a fost demascată, Aleyna va începe să plângă, iar Ștefan va face, dezamăgit, o afirmație a sentimentelor pe care le resimte.

„Nimeni nu ar sta după o chestie d-asta (n.r.: după gestul Aleynei). Sunt genul de persoană care trece peste câteva chestii până în punctul în care s-a ajuns aici”, va declara Ștefan.

După această situație tensionată, cei care vor ajunge pe podiumul eliminării vor fi Aleyna și Marius. Aleyna va continua să plângă, iar evenimentele care au avut loc îl vor face și pe Ștefan să privească scenele cu lacrimi în ochi.

Andreea Mantea va face un anunț care va băga în tensiune și șoc pe toată lumea.

„Pentru că s-a întâmplat ce s-a întâmplat...

îmi pare rău!”, va spune Andreea Mantea.

Va fi Aleyna descalificată din competiție? Va fi Marius cel care va pleca din competiție? Răspunsul la aceste întrebări și soarta celor doi concurenți le puteți afla în episodul de duminică, 16 martie 2024, în „Casa iubirii”, de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D! 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!