Andreea Mantea, despre tensiunea dintre Aleyna, Ștefan și Marius: „Nu este OK”. Relația Aleynei cu Ștefan este pusă sub semnul întrebării

Author: Diana Ghita
Actualizat: 12 mar 2024, 23:07

Ce spune Andreea Mantea despre gesturile Aleynei față de Marius și Ștefan

Sursa: Captură YouTube Kanal D2

De curând, Andreea Mantea a fost invitată în cadrul emisiunii „Follow us!”, unde a vorbit despre situația dintre Aleyna, Ștefan și Marius.

În emisiunea „Follow us!”, moderată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir și difuzată pe Kanal D2, Andreea Mantea a dezvăluit multiple întâmplări din culisele show-ului matrimonial „Casa iubirii”.

Aleyna este prinsă la mijloc între Ștefan și Marius

Pe parcursul interviului, cele două prezentatoare au întrebat-o pe Andreea Mantea despre situația dintre Aleyna, Ștefan și Marius, întrucât, în ultimele ediții, concurenta a dat de înțeles că ar juca la două capete, după ce l-a introdus pe Marius pe lista ei de prieteni apropiați de pe

Instagram.

În cadrul emisiunii „Follow us!” s-a difuzat chiar și o secvență cu cei trei, în care se poate observa cum dezbat, cu îndârjire, gestul făcut de Aleyna. Acest subiect a fost început de Marius, care a întrebat-o pe tânără de ce l-a eliminat din lista de prieteni apropiați.

Citește și: Cea mai arzătoare dorință a Andreei Mantea! Prezentă astăzi în platoul emisiunii „Follow us!”, vedeta Kanal D și-a exprimat dorința de a merge la „Insula de 1 milion” „Mergem în Dominicană!”

„Mă uitam pe Instagram și am văzut că m-a băgat la prieteni apropiați, de ce m-ai scos?”, a întrebat Marius.

„Că așa am vrut, că nu trebuia să te bag”, a spus Aleyna.

Ștefan, iubitul tinerei, s-a arătat foarte arătat de gestul ei, care a întrebat-o imediat: „ De ce ai făcut chestia asta?!”.

Concurenta i-a explicat că a introdus în respectiva listă diverse persoane, printre care coincidența a făcut să se infiltreze și Marius: „Am adăugat mai multe persoane, nu doar pe el”.

Ștefan nu a crezut-o pe fată, întrucât numele utilizatorilor apar clar atunci când apar în sugestiile de selecție: „Și pentru ce? Nu vezi numele acolo sau ce?”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ce părere are Andreea Mantea despre gesturile Aleynei

Aleyna s-a simțit prinsă cu minciuna, însă, în loc să fie sinceră, a preferat să continue în aceeași direcție.

Astfel, aceasta i-a spus iubitului ei: „Sincer, nu știam că-i Marius. De asta l-am și scos, trebuia să fie alte persoane”.

Patrick și-a dat seama imediat că tânăra încearcă să-i inducă pe toți în eroare, așa că i-a spus, fără nicio reținere: „Minți!”.

Ștefan nu a vrut să lase lucrurile așa, ci a decis să vină în casa fetelor pentru a clarifica totul cu Aleyna: „ Ce vrei să se întâmple pe viitor cu toată situația asta?(...)

Îți place în ce nervi m-ai adus pe mine? Îți mai dorești să mai fii cu mine împreună?”.

Citește și: "Se simte vinovată!" Aleyna, în lacrimi! Bruneta susține că băieții din Casa iubirii vor să o despartă de Ștefan

Concurenta i-a explicat acestuia că nu are nimic cu Marius: „Eu sunt împreună cu tine și asta încerc să îi explic și lui Marius”. 

Însă Ștefan nu se lasă convins atât de ușor: „ Dar câte greșeli o să mai faci, de genul ăsta?”.

Ulterior, Andreea Mantea a fost solicitată de către Ilinca Vandici și Teo Trandafir să comenteze pe baza acestui material și să-și expună părerea sinceră despre Aleyna, care, în viziunea moderatoarelor, pare să-i joace pe degete pe cei doi băieți

Însă, prezentatoarea de la „Casa iubirii” a explicat că nu poate să spună nimic despre concurentă și despre această situație: „Nu pot să vă dau foarte multe detalii, din păcate. (...) Nu am cum, vreodată, să-mi spun eu părerea personală, nu este OK”.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!