Alocații copii 2020. Ludovic Orban anunță că nu poate dubla alocațiile

Alocații copii 2020. Ludovic Orban anunță că nu poate dubla alocațiile

Alocații copii 2020. Ludovic Orban a anunțat că nu poate dubla alocațiile.


In articol:

Alocații copii 2020. Ludovic Orban a anunțat, după discuția cu Președintele României de la Palatul Cotroceni, de vineri, că a fost luată în calcul prorogarea termenului la care vor fi dublate alocațiile. Acestea ar putea fi dublate abia în luna iulie.

Astfel, alocațiile ar urma să crească de la 150 de lei la 300 de lei, abia după alocarea bugetului necesar, la prima rectificare bugetară.

Citeste si: Pensionare anticipată 2020. Ce schimbări se aplică la legea pensiilor

Citeste si: Salarii mai mari cu 75% pentru bugetari. Cine sunt romanii care beneficiaza din 2020 de maririle uriase la venituri

Citeste si: Un nou PERICOL mortal în România! Se pot transmite boli cumplite - capital.ro

Citeste si: Scandalos! Romanii cu pensii peste 1.200 de lei sunt vizati! Vor sa le ia banii

„Poziția președintelui e firească, aceea de a promulga legea. Noi și dacă am vrea, nu am putea să majorăm alocațiile. Soluția pe care vom merge e aceea de a proroga intrarea în vigoare până vom putea asigura resurse necesare în bugetul de stat”, a declarat premierul, după discuția cu președintele Klaus Iohannis.

Alocații copii 2020.  Premierul Orban a declarat că prima rectificare bugetară are loc după data de 1 iulie, astfel dublarea alocațiilor va fi amânată până la vară.

„Alocarea resurselor poate fi făcută la rectificarea bugetară care se va face după 1 iulie. Vom vedea exact când vom proroga”, a mai declarat Ludovic Orban.

Alocații copii 2020. Ludovic Orban anunță că nu poate dubla alocațiile
Copii la scoala

Alocații copii 2020. Înainte de discuție, Klaus Iohannis a precizat că nu are de gând să refuze promulgarea legii

Alocații copii 2020.  Klaus Iohannis a declarat joi, cu o zi înainte de discuția cu Ludovic Orban, la Palatul Cotroceni, că nu are de gând să refuze promulgarea legii.

„Proiectul a ajuns la mine, are termen 18 ianuarie. La acest moment nu am de gând să refuz promulgarea acestei legi, e încă în analiză, aștept precizări de la Guvern, pentru că sumele nu sunt prevăzute în buget”, a spus Klaus Iohannis.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies