Alin Oprea, despre divorțul tumultos de prima soție: „Mi s-a făcut rău, am mers la spital” De ce a ales acesta să ascundă infidelitatea soției timp de doi ani

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 13 mai 2024, 11:39

Alin Oprea, despre divorțul tumultos de prima soție: „Mi s-a făcut rău, am mers la spital” De ce a ales acesta să ascundă infidelitatea soției timp de doi ani

Sursa: Captură YouTube

Alin Oprea, unul dintre membrii fondatori ai trupei Talisman, a fost invitatul de duminica aceasta din emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Alin Oprea și-a dedicat viața muzicii rock. De-a lungul celor 28 de ani de activitate a trupei, au fost lansate peste 10 albume, iar realizările trupei Talisman i-au adus de două ori discul de platină. În 2006, plecarea lui Tavi Colen din trupă a stârnit o serie de acuzații ce au captat atenția presei.

Alin Oprea însuși a fost subiectul interesului public în urma divorțului tumultuos de prima soție, cu care are doi copii.

În prezent, Alin Oprea se află într-o nouă căsătorie. 

Citește și: Alin Oprea, de la “Talisman”, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

„Cât noroc v-a purtat Talisman?”, „Câți bani ați câștigat din muzică?”, „Cât valorează Talisman fără Tavi Colen?”, „Cât de agresivă a fost cu dvs. fosta soție?”, „Câți ani ați avut probleme cu alcoolul?”, „Dansați după cum vă cânta nevasta?”, „Cât de greșit v-au judecat oamenii?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Alin Oprea duminică aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”,

emisiune difuzată imediat după reality show-ul “Insula de 1 milion”, la Kanal D.

Alin Oprea a ajuns la spital când a aflat de infidelitatea soției

Procesul de divorț dintre Alin Oprea și fosta soție a fost presărat cu acuzații de infidelitate de ambele părți. În vreme ce fosta soție s-a declarat „înmărmurită” și a susținut că a fost trădată, Alin Oprea a afirmat că a aflat de la DIICOT de trădarea soției.

Telefoanele sale și ale soției au fost monitorizate timp de 5 ani, deoarece bărbatul avea o firmă de organizare evenimente și intra în contact cu diferite persoane.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

„În momentul în care dosarele s-au clasat, am fost întrebat dacă vreau să ascult. Când am mers acolo, a căzut cerul pe mine. Mi s-a făcut rău, am mers la spital, am stat câteva ore la perfuzii. Mi-am mai revenit și am tăcut.

Apoi, când mi-am suspectat soția de o nouă infidelitate la Londra, am cedat și i-am spus că știu totul despre infidelitățile ei anterioare,” spunea

acesta în urmă cu ceva timp.

De ce a ascuns Alin Oprea infidelitatea soției

Întrebat cât timp a ascuns infidelitatea fostei soții, Alin Oprea a mărturisit că doi ani, iar principalul motiv pentru care nu a spus nimic familiei a fost majoratul fiicei lor, care urma să aibă loc peste o lună. 

„Doi ani. Practic, eu n-am crezut când am aflat lucrul ăsta.

Când am auzit convorbirile, eu n-am crezut și mi-am dat seama că mi s-a spulberat nu doar un vis, ci mi s-a spulberat familia și că eu, din momentul ăsta, după ce aflu așa ceva, cu probabilitate de 100%, n-o să mai pot merge mai departe.

Dar am ales să ascundem acest moment. Ea mi-a recunoscut atunci. Am sunat-o și mi-a zis că „da, am avut doi, dar uite că o să le spun și copiilor”. I-am zis că nu trebuie să le spună, pentru că nu e cazul. Eu am crezut în femeia asta. N-am iubit-o în adevăratul sens al cuvântului, n-a fost femeia vieții mele, dar am respectat-o și am crezut în ea, am avut încredere totală.

Fetița noastră împlinea 18 ani pe data de 2 august 2020 și am stabilit de comun acord ca până atunci să fie liniște, să putem sărbători majoratul fetei și să demarăm procedurile de divorț abia în urma acestei sărbători, să nu-i stricăm copilăria și puritatea fetei. Dar am stricat-o și pe asta într-un final, asta e. A început acel tsunami exact cu o lună înainte de ziua fetei, ca să nu mă pot bucura nici eu,” a declarat Alin Oprea, în cadrul emisiunii.

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!