Alin Oprea, de la “Talisman”, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Author: Diana Tilă

Alin Oprea este invitatul din această săptămână la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Alin Oprea este membru fondator al trupei Talisman, iar în cei 28 de ani de activitate, aceasta a lansat peste 10 albume și a primit de două ori discul de platină. În 2006, plecarea lui Tavi Colen din trupa Talisman a fost urmată de o serie de acuzații care au ținut primele pagini ale ziarelor. 

Citește și: Maria Cârneci, dezvăluiri emoționante despre soțul ei. Cum a reușit Romulus Petrescu să o cucerească pe îndrăgita artistă: „Cam așa a început povestea noastră”

Alin Oprea, de la “Talisman”, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

De asemenea, Alin Oprea a stârnit interesul presei și prin divorțul tumultuos de prima soție, împreună cu care are doi copii. În prezent, Alin Oprea se află la o nouă căsătorie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Prin intermediul celor 40 de întrebări adresate artistului, telespectatorii vor putea afla cine este Alin Oprea, în ce măsură și cum a depășit controversele din plan personal și profesional și, de

asemenea, ce loc mai ocupă muzica rock în viața acestuia.

“Cât noroc v-a purtat Talisman?”, “Câți bani ați câștigat din muzică?”, “Cât valorează Talisman fără Tavi Colen?”, “Cât de agresivă a fost cu dvs. fosta soție?”, Câți ani ați avut probleme cu alcoolul?”, “Dansați după cum vă cânta nevasta?”, “Cât de greșit v-au judecat oamenii?”  sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Alin Oprea duminică aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată imediat după reality show-ul “Insula de 1 milion”, la Kanal D.

Citește și: Cu cine nu ar cânta niciodată Maria Cârneci: „Nu aș accepta niciodată cu unul care...”. Dezvăluiri fără perdea făcute de interpreta de muzică populară