Alexandru Rafila trage un semnal de alarmă! Numărul deceselor provocate de infecția cu Covid-19 ar putea crește alarmant în perioada următoare. Autoritățile trebuie să găsească rapid soluții pentru a stopa creșterea cazurilor

,
Alexandru Rafila, trage un semnal de alarmă!

Alexandru Rafila, despre creșterea numărului de decese din cauza covid

 

[Sursa foto: Facebook]

Alexandru Rafila avertizează că numărul deceselor înregistrate din cauza coronavirus ar putea crește dramatic în următoarea perioadă. Astfel, reprezentantul OMS trage un semnal de alarmă în vederea găsirii unor soluții pentru a stopa creșterea numărlui de infectări.


In articol:

Numărul deceselor înregistrate din cauza coronavirus ar putea crește considerabil în următoarea perioadă, anunță Alexandru Rafila. România este pe primul loc în Europa în ceea ce privește decesele zilnice provocate de Covid-19.

Astfel, reprezentantul OMS avertizează că autoritățile trebuie să găsească rapid soluții pentru a stopa creșterea numărului de infectări cu SARS-CoV-2.

Numărul deceselor din cauza Covid-19 ar putea crește alarmant în perioada următoare

Alexandru Rafila avertizează că numărul deceselor provocate SARS-CoV-2 ar urma să crească dramatic, astfel, trage un semnal de alarmă către autorități pentru a găsi soluții rapide pentru a opri creșterea numărului de infectări.

”Preocuparea foarte mare este legată de numărul uriaș de cazuri și de numărul extrem de mare de decese, suntem pe primul loc în lume în ceea ce privește mortalitatea raportată la populație. Una dintre soluții (propuse de OMS – n.r.) este creșterea numărului de persoane vaccinate – asta e o soluție care poate să prevină valurile ulterioare, în primăvară, mai ales”, a declarat Alexandru Rafila luni, în cadrul unui interviu.

Alexandru Rafila, trage un semnal de alarmă!

Rafila, trage un semnal de alarmă

[Sursa foto: Facebook]

Acesta a mai precizat că numărul infectărilor înregistrate în ultima saptămână sunt fără precedent de la al doilea Război Mondial.

Reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății a mai spus că este nevoie să fie găsite soluții care să fie înțeles și acceptate de populație pentru a putea fi aplicate.

Citeste si: În ce pericol se află persoanele nevaccinate? Alexandru Rafila a făcut anunțul

Alexandru Rafila, despre rata de pozitivare de 25-30%

Alexandru Rafila a venit și cu o explicație în ceea ce privește rata mare de pozitivare, de 25-30%, care arată rapiditatea cu care virusul este transmis în societate și avertizează că acest număr este în legătură cu numărul deceselor.

Alexandru Rafila, trage un semnal de alarmă!

Rata de pozitivitate este de 25%-30%

[Sursa foto: Facebook]

”Numărul de decese va trena după câteva săptămâni de la înregistrarea acestui număr mare de cazuri, adică avem o rată de fatalitate de circa 3% în ceea ce privește decesele și asta este extrem de mult la numărul uriaș de cazuri pe care îl avem.”,

a mai spus Alexandru Rafila.

Citeste si: Lista completă de documente pentru ieșirea din carantină. Iată ce trebuie să trimiți la DSP

 

Citește-ne pe

Citește și:

Raed Arafat l-a convins pe Florin Cîțu să nu introducă obligativitatea certificatului verde pentru accesul în magazinele esențiale

Dr. Adrian Marinescu: 'Acest val va fi ultima strigare'

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

Lista completă de documente pentru ieșirea din carantină. Iată ce trebuie să trimiți la DSP

S-a instaurat starea de urgență într-o mare țară europeană! Vaccinarea a devenit obligatorie

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies