Alexandru este noul concurent din Casa iubirii! „Chiar am venit să iubesc!” Tânărul a dezvăluit care cele trei fete pe care le admiră deja și pe care își dorește să le cunoască! Iată ce reacții s-au stârnit în casa băieților

Author: Ana Filip
Actualizat: 03 iul 2023, 19:43

Surpriză de proporții pentru fetele din Casa iubirii! Acestea au făcut cunoștință cu Alexandru, noul concurent care a pășit astăzi în platoul emisiunii. Iată cu ce gânduri a venit carismaticul tânăr! Cine sunt cele trei fete pe care le place cel mai mult! „Am venit să-mi găsesc jumătatea! Nu vreau să intervin în cupluri!”

După o Gală presărată cu multe momente tensionate, emoții și răsturnări neașteptate de situație, concurenții au aflat în cele din urmă că nu va fi nicio eliminare, ci vor rămâne în aceeași formulă și în săptămâna următoare.
În ediția de astăzi, fetele din Casa iubirii au fost plăcut surprinse, în momentul în care l-au zărit pe Alexandru, noul concurent care a intrat în emisiune pentru a-și caută jumătatea.

Carismaticul tânăr a venit în casă fetelor cu încântare dar și cu nerăbdare să le cunoască pe fete.

Alexandru este noul concurent din Casa iubirii! „Chiar am venit să iubesc!” Tânărul a dezvăluit care cele trei fete pe care le admiră deja

Chipeșul Alexandru le-a dăruit fetelor câte un trandafir alb sau roșu, în funcție de criteriul ales de el. În cele din urmă, la sugestia Cristinei, noul concurent din Casa iubirii le-a dezvăluit fetelor faptul că cele trei care au primit un trandafir alb fac parte din top trei cele mai admirate,

pe care intenționează să le cunoască mai bine deoarece le place cel mai mult și crede că au lucruri în comun.

Alexandru le-a mărturisit fetelor că are 24 de ani, este din comuna Ciugud, județul Alba și a venit hotărât în Casa iubirii pentru a-și caută marea dragoste și pentru a-și construi pas cu pas o relație serioasă și stabilă. De asemenea tânărul le-a spus că este în prezent consultant de amenajări interioare și că a urmat cursurile Facultății de Limbi străine, fiind licențiat în Traducere și Interpretare.

Întrebat de către Cristina de ce ea, Lorena și Patricia au primit câte un trandafir alb si restul au primit trandafiri roșii, Alexandru le-a dezvăluit că ele fac parte din top trei cele mai admirate fete și pe care își dorește să le cunoască mai bine și poate chiar să ajungă să formeze un cuplu cu cea mai potrivită dintre ele pe viitor.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

„Sunteți foarte frumoase! Eu chiar am venit să-mi găsesc jumătatea! Și chiar am venit să iubesc! În curând voi face 25 de ani și sunt zodia Gemeni!(...) Fetele care au trandafirul alb se află în al meu top trei! Am o ordine, dar prefer să nu o zic! De fapt vreau să vă cunosc pe toate! Nu vreau să intervin în cupluri!(...)

Am venit să vă cunosc, să împlinesc scopul emisiunii! Sunt consultant vânzări în domeniul de amenajări interioare! Sunt designer de interior!”, a spus Alexandru.

„M-am plictisit de tine și de emisiunea asta!”. Bianca izbucnește în lacrimi după ce este chemată de Radu în camera roșie! Aflați de la ce a pornit totul mâine, 26 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Citește și: Tensiuni uriașe între Bianca și Mihaela în „Casa iubirii”! Bianca este acuzată de Robert și de iubita lui că vrea să-i despartă. Mihaela a fost pe punctul de a răbufni: „Am ieșit afară să nu-i fac ceva”

Citește și: Date surprinzător în „Casa iubirii”! Bianca și Ionuț au ieșit la întâlnire și și-au mărturisit sentimentele reale: „Pui presiune pe mine. Am rețineri, știu că tu te joci”

 


Momente tensionate în Casa iubirii! Larisa și Lorena și-au declarat război! „Îi este rușine să iasă pe stradă cu fața ei nemodificată!” Cele două rivale au lansat acuzații grave și jigniri aprige!