”Un cuplu fals” Bianca a răbufnit în privința relației pe care Robert o are cu Mihaela. Nu ratați o nouă ediție Casa Iubirii, luni, 5 iunie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 04 iun 2023, 20:03
Foto(4)

Robert și Mihaela îi râd în nas Biancăi, după ce în gala, aceasta a mărturisit că lui Robert nu-i pasă de Mihaela și că nu i-ar părea rău dacă aceasta ar părăsi Casa Iubirii.

Bianca nu mai suportă situația dintre Mihaela și Robert și rupe tăcerea. Concurenta le spune verde în față tot ce crede despre ei.

Robert și Mihaela formează un cuplu fals?

Săptămâna începe compromițător în Casa Iubirii. Se pare că tensiunile dintre Bianca și cuplul format din Mihaela și Robert nu s-au ameliorat. Discuțiile continuă și luni, se pare că Bianca nu vrea să pună punct acestui subiect și continuă să facă dezvăluiri.

Șatena nu vrea nici în ruptul capului să creadă că relația lui Robert cu Mihaela este pe bune. Astfel, concurenta a mărturisit că va comenta și își va spune părerea sinceră, așa cum a făcut și Robert când ea era într-o relația cu Alexandru.

Citește și: Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Bianca și Ionuț, la un pas de primul sărut pasional! „Vrei să ne pupăm!” Aflați ce se va întâmpla în timpul întâlnirii lor, sâmbătă, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D

Mihaela: Noi doi, un cuplu fals.

Bianca: Dacă eu am tăcut până acum și le-am arătat cum e să fii fericit, o să fiu și eu acolo și o să comentez așa pe bune cum am comentat mereu și cum tu Robert ai comentat în relația mea încontinuu.

Robert: Cine? Tu m-ai întrebat de o mie de ori dacă...

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Bianca: Niciodată nu te-am întrebat eu pe tine nimic, pentru că părerea ta pentru mine nu contează, la fel ca persoana ta.

Mihaela: Voia chiar nu ați văzut că Bianca s-a băgat așa ca musca în lapte.

Un nou concurent își va face apariția în Casa Iubirii. Coincidență sau nu, pe ecranul televizorului apare numele Alexandru. Bianca s-a declarat total dezinteresată și a mărturisit că nu vrea să mai aibă treaba cu băieți care poartă acest nume.

Bianca și Ionuț de la „Casa Iubirii” au avut primul sărut „Pare că îl sorbeai” Cum au reacționat concurenții din casă după afirmațiile făcute de Ionuț?

Nu ratați o nouă ediție Casa Iubirii, luni, 5 iunie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

Citește și: ”Sunt îndrăgostită!” Andreea Mantea asistă la un moment plin de sinceritate în gala Casa Iubirii, duminică, 4 iunie 2023, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!