”Sunt îndrăgostită!” Andreea Mantea asistă la un moment plin de sinceritate în gala Casa Iubirii, duminică, 4 iunie 2023, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 03 iun 2023, 20:08

Gala din această săptămână este plină de surprize. Una dintre concurente recunoaște că este îndrăgostită.

Andreea Mantea, dar și concurenții din Casa Iubirii, asistă la un moment plin de sinceritate. Iubirea plutește în aer în cadrul emisiunii. După luni de zile în care s-au șicanat și nu au vrut să-și declare iubirea, se pare că a venit momentul în care cei doi concurenți dau frâu liber sentimentelor. 

Andreea Mantea: ”Să înțeleg că ești îndrăgostită?”

Robert și Mihaela fac pași mici către o relație, însă, în gala de mâine, sinceritatea debordantă a Mihaelei stârnește reacții din partea concurenților.

Andreea Mantea a întrebat-o pe concurentă dacă este îndrăgostită de Robert, extrem de sinceră, Mihaela a dezvăluit că este îndrăgostită.

Laurențiu nu s-a putut abține și a intervenit, precizând că cei doi nu au picat de comun acord să mărturisească acest detaliu din culisele poveștii lor de iubire. Bianca intervine și ea, precizând că Robert nu a fost încă întrebat, astfel că Laurențiu ar trebui să nu mai tragă concluzii.

Citește și: Bianca, dezamăgită de atitudinea lui Laurențiu! „Nu mă place și au fost niște jocuri!” Concurenta i-a adus reproșuri aprige lui Laurențiu, după ce a fost respinsă

Andreea Mantea: Să înțeleg că ești îndrăgostită?

Mihaela: Da, sunt! Sunt îndrăgostită, Robert. 

Robert: Să ne mai cunoaștem...

Laurențiu: Nu v-ați pus la punct.

Andreea Mantea: Cum?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Laurențiu: Nu s-a pus la punct, ca să știe fiecare când se îndrăgostește.

Mihaela: Poftim?

Andreea Mantea: Vezi că nu se uită bine la tine.

Bianca: Stai un pic, încă nu știm, Robert nu a fost întrebat dacă este îndrăgostit sau nu. Încă nu știm.

Lui Laurențiu i s-a părut că Robert a fost surprins când Mihaela a recunoscut ce sentimente are față de Robert. Bianca și Mihaela sunt la cuțite, Bianca nu crede că Robert simte ceva pentru blondină, ci doar se preface.

Nu ratați o gală plină de suspans, duminică, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

Citește și: Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Bianca și Ionuț, la un pas de primul sărut pasional! „Vrei să ne pupăm!” Aflați ce se va întâmpla în timpul întâlnirii lor, sâmbătă, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!