Zâmbete și clipe savuroase în Casa iubirii, de Ziua Copilului! „Bianca, ai fost aleasă ca prima soție a lui Laurențiu!” Nu pierdeți o ediție de senzație joi, 1 iunie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Ana Filip
Actualizat: 31 mai 2023, 19:06
video Foto(5)

Momente hazlii, jocuri de senzație și situații uluitoare de 1 iunie, în Casa iubirii! Concurenții vor sărbători Ziua Copilului cu multe surprize, zâmbete și emoții! „Cu cine credeți că va rămâne? Cu Lorena! Miroase a date!”

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare telespectatorii cu noi momente de senzație, întâlniri romantice, surprize, dar și multe răsturnări de situație prin care trec concurenții de la o ediție la altă. După ce în ediția de miercuri, Andreea Mantea a anunță descalificarea Aisei, din cauza gestului ei necontrolat de a părăsit platoul emisiunii fără permisiune, în ediția de joi, concurenții vor avea parte de o atmosfera mult mai relaxată deoarece vor sărbători împreună Ziua Copilului.

Zâmbete și clipe savuroase în Casa iubirii, de Ziua Copilului! „Bianca, ai fost aleasă că prima soție a lui Laurențiu!”

În ediția de joi, 1 iunie 2023, concurenții din Casa iubirii vor fi luați prin surprindere de multe momente de senzație, surprize de proporții, zâmbete și voie bună, deoarece vor sărbători Ziua Copilului și se vor bucură împreună de clipe savuroase.

Citește și: Aisa a părăsit platoul emisiunii Casa iubirii, după o ceartă aprigă cu Bianca! „Nu te vrea nimeni în casa aia, nici aici!” Bianca a avertizat-o pe Mihaela că Aisa o să i-l fure pe Robert

Cea care va deschide serial jocurilor hazlii va fi Mihaela, care va primi o provocare de pomină. Întrebată dacă ar trebui să își aleagă un coleg de banca dintre băieții din Casă iubirii, dacă ar fi încă la școală, Mihaela a răspuns cu zâmbetul pe buze că l-ar alege pe Robert fără

să mai stea pe gânduri. Pe de altă parte, partenerul ei, Robert o va anunță pe Mihaela că a început să ii creioneze un portret unde i-a desenat și cerceii pe care i-a dăruit recent.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La un moment dat, Andreea Mantea o va anunță pe Bianca faptul că Laurențiu a ales-o că prima lui soție, iar apoi după despărțirea de ea o va alege pe Patricia și în cele din urmă va rămâne cu Lorena. Concurentul va fi anunțat de asemenea că în curând va putea să aibă un date cu Lorena, pentru a se cunoaște mai bine.

„Bianca, ai fost aleasă că prima soție a lui Laurențiu! Prima la propriu, prima, pentru că veți divorța repede și o să se recasatoreasca cu cea de-a doua cu care va avea o nepotrivire de caracter și o să se despartă și de ea! Aceea va fi Patricia! Și cu cine credeți că va rămâne? Cu Lorena! Miroase a date!”, va spune Andreea Mantea.

Citește și: Zi de mare bucurie pentru Andreea Mantea. Fiul ei, David, a împlinit opt ani și a avut parte de o petrecere de neuitat