Zi de mare bucurie pentru Andreea Mantea. Fiul ei, David, a împlinit opt ani și a avut parte de o petrecere de neuitat

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 mai 2023, 11:45

Raluca Bădulescu, Marius Elisei și Patricipa Pruneanu, concurenta emisiunii moderată de Andreea Mantea, i-a urat „La mulți ani!”

Sursa: Instagram

Andreea Mantea i-a organizat fiului ei o petrecere foarte frumoasă, cu ocazia zilei de naștere a acestuia și a postat câteva fotografii și în mediul online. Comentariile au început imediat să curgă, iar prezentatoarea s-a bucurat din plin de fericirea copilului ei.

Andreea Mantea și-a serbat fiul, sâmbătă, atunci când acesta a împlinit opt ani. Alături de câteva fotografii de la petrecere, prezentatoarea emisiunii „Casa Iubirii” a postat și un mesaj emoționant pentru David.

Andreea Mantea a organizat o petrecere de ziua de naștere a fiului ei

Sâmbătă, 27 mai, David a împlinit opt ani, iar Andreea Mantea nu avea cum să lase această zi să treacă oricum.

Prezentatoarea o orgaizat o petrecere de neuitat și a făcut tot ceea ce a putut, pentru ca fiul ei să se bucure din plin de aniversare.

Raluca Bădulescu, Marius Elisei și Patricipa Pruneanu, concurenta emisiunii moderată de Andreea Mantea, i-a urat „La mulți ani!”, alături de sute dintre fanii acesteia. Emoținată din cale afară, prezentatoarea a mărturisit că fiul ei reprezintă „tot” pentru ea și nimic altceva nu mai contează.

Citește și: Andreea Mantea spune adevărul despre fiul ei, David. Cum este acesta în realitate și cu ce lucruri o uimește

„27.05.2015 ️ Ziua in care am descoperit o altfel de iubire si un alt sens al vietii mele. Am facut cunostinta cu acest sufletel care m-a ales pe mine sa ii fiu mama.

De atunci am cunoscut si implinirea. Si pare ca nimic altceva nu mai conteaza. Am tot!”, a fost mesajul postat de Andreea Mantea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Mantea se dedică fiului ei în totalitate

Deși nu există niciun bărbat în viața ei, Andreea Mantea este extrem de fericită și de împlinită datorită lui David. Aceasta se dedică în totalitate lui și se asigură că micuțului nu îi lipsește nimic.

În cadrul unui interviu acordat pentru Kanal D, prezentatoarea a precizat că, în momentul de față, nu îi lipsește nimic, ba chiar a menționat că a avut timp suficient pentru a reuși să se descopere pe sine și să vindece ceea ce nu era

așa cum ar fi trebuit.

„În acest moment, mă focusez pe mine, mă redescopăr. Sunt foarte multe lucruri pe care eu nu le știam despre mine, pentru că am fost concentrată pe alte persoane din viața mea și, pur și simplu, mi-a fost dor să fiu eu cu mine.

Citește și: Ce dorințe și-a pus Andreea Mantea cu ocazia zilei sale de naștere. Aceasta a împlinit 36 de ani

În acest moment, cea mai importantă persoană care ar merita să fie în viața mea, excepție făcând, bineînțeles, fiul meu, David, este persoana mea. De asemenea, contează în viața mea foarte mult prietenii, familia, dar, în plan amoros, nu îmi doresc pe cineva. Sunt foarte împlinită. Cred că aveam nevoie de asta”, a preciza aceasta.

Mai mult decât atât, moderatoarea s-a întors chiar până în anii adolescenței și a început să facă lucrurile pe care și le-a dorit de atunci, devenind o versiune din ce în ce mai bună a ei.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!