Robert, ieșire nervoasă fără precedent, în Casa iubirii! „Vor să te despartă de mine!” Aflați cum va reacționa Mihaela și ce se va întâmpla, vineri, 2 iunie, de la 10:00 ași 16:30, la Kanal D

Author: Ana Filip
Actualizat: 01 iun 2023, 19:06
Foto(6)

Momente tensionate în Casa iubirii, vineri, 2 iunie! Robert va răbufni și va lansa replici aprige la adresa lui Laurențiu! „De câte ori încep să vorbesc cu ea, imediat te bagi! Arunci orice!” Robert va părăsi platoul furibund!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de surprize, de noi momente romantice petrecute în camera roșie sau în afara platourilor de filmare, dar și de răsturnări uluitoare de situație, care deseori ii pun la grele încercări, mai ales pe cei care sunt în perioada de cunoaștere sau care formează deja un cuplu în cadrul show-ului. În ediția de joi, în Casa iubirii a existat o atmosfera de relaxată, deoarece concurenții au sărbătorit Ziua Copilului cu multe zâmbete și momente hazlii, însă în ediția de vineri, lucrurile se vor precipită din nou și se vor iscă tensiuni

aprige.

Robert, ieșire nervoasă fără precedent, în Casa iubirii! „Vor să te despartă de mine!”

În ediția de vineri, 2 iunie 2023, în Casa iubirii se vor isca tensiuni uluitoare în tabăra băieților, unde Robert se va înfuria teribil și va lansa acuzații grave și replici acide la adresa lui Laurențiu, despre care crede că își dorește să îl despartă de Mihaela.

Citește și: Momente dramatice în Casa iubirii! Andreea Mantea a făcut un anunț năucitor! Iată ce decizie dureroasă a fost luată în privința Aisei! „Este un gest care trebuie pedepsit!”

Seria momentelor tensionate va fi deschisă de Laurențiu, care va fi din nou pus în situația de a alege între Ambra și Lorena, pentru a merge împreună la un date în afară platourilor de filmare.

Însă concurentul va spune că nu știe pe cine să aleagă. Întrebat la un moment de către Bianca dacă ar alege-o pe ea, Laurențiu va spune răspicat că pe ea sigur nu ar mai alege-o niciodată, după refuzul exprimat în ultima perioada.

Laurențiu: Nu pot să aleg una dintre ele, sincer! Mi-au plăcut ambele, ce să va spun!

Patricia: Alege!

Mihaela: Trebuie să alegi! Nu poți să mergi pe două cărări!

Patricia: Nu poți să joci la două capete!

Laurențiu: Dar nici nu vreau să joc la două capete!

Bianca: Dar dintre astea două?

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Laurențiu: Cu ține nu mai vreau!

Ambră: Oricum Laurențiu, tu ai ierta orice!

Laurențiu: Eu? Să vedem dacă și ea ar putea ierta orice!

Robert: Bianca, uite e triunghiul morților! Tu vrei cu mine! Și Laurențiu cu tine! Și eu sunt cu Mihaela!

Mihaela: Nu există niciun triunghi aici! Există un cerc: noi doi!

Și tot în ediția de vineri, Robert va răbufni la un moment dat și va lansa acuzații grave la adresa lui Laurențiu, despre care crede că ar intenționa să îl despartă de Mihaela. În cele din urmă, Robert se va înfuria cumplit și va refuza să mai vorbească, îndreptându-se către ieșirea din platou.

Andreea Mantea a dezvăluit ce mănâncă pentru a se menține! „Să nu te îngrași, îmi spun”

„De câte ori încep să vorbesc cu ea, imediat te bagi! Arunci orice! Am pus urechea și o s-o mai pun în continuare până se lipsește respectul mult de tot!(...) Vor să te despartă de mine! Dar tu, ți-am zis, fă ceea ce simți! Ai grijă!”, va spune Robert.

Citește și: Cristina, reacție neașteptată la adresa lui Ionuț, în Casa iubirii! „M-am gândit că ar trebui să te cunosc mai mult!” Cei doi concurenți s-au retras în grădină! Iată cum s-a comportat Radu

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!