Momente dramatice în Casa iubirii! Andreea Mantea a făcut un anunț năucitor! Iată ce decizie dureroasă a fost luată în privința Aisei! „Este un gest care trebuie pedepsit!”

Autor: Ana Filip
Actualizat: 31 mai 2023, 19:00
video Foto(5)

Casa iubirii a fost zguduită de un anunț dureros! Andreea Mantea a transmis ce pedeapsă a primit Aisa pentru gestul ei de a părăsi platoul emisiunii! „N-ai ascultat pe nimeni! Te-ai ridicat că o furtună și ai plecat!” Toți concurenții au fost uluiți!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi surprize, de momente emoționante, întâlniri romantice, dar și de răsturnări neașteptate de situație care de cele mai multe ori ii pun în mare dificultate mai ales pe cei care deja au o relație în cadrul show-ului. 

Momente dramatice în Casa iubirii! Andreea Mantea a făcut un anunț năucitor

După ce în ediția de marți, Aisa a părăsit platoul emisiunii după o dispută aprigă cu Bianca, astăzi, Andreea Mantea a anunțat faptul că s-a luat o decizie în ceea ce privește

pedepsirea concurenței pentru gestul ei necontrolat. Deși toată lumea se aștepta că tânăra să primească doar un avertisment pentru acea prima abatere, anunțul Andreei Mantea a zguduit din temelii Casa iubirii.

În ediția de astăzi, in Casa iubirii, concurenții au avut parte de momente tensionate și pline de suspans și emoții, deoarece Andreea Mantea a anunțat ce pedeapsa a primit Aisa pentru gestul ei uluitor la care a recurs în ediția precedentă, când a părăsit platoul fără permisiune și a refuzat să revină la filmări.

Andreea Mantea: Aisa, ieri nu te-ai putut controla și ți-ai dat jos numele și ai părăsit Casa iubirii!  Dacă nu ți se da voie, nu ți se da voie! Mai aștepți puțin!(...) Aisa, tu nu știai aceste lucruri?

Aisa: La momentul respectiv am considerat că este mai bine că eu să plec! Pentru mine!

Andreea Mantea: După ce ai ieșit i-ai spus colegei noastre că tu vrei să fii descalificată?

Aisa: Nu, am spus că dacă este cazul de așa ceva este în regulă și înțeleg!

Andreea Mantea: Și că alegi asta?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aisa: Eu nu am zis că aleg asta!

Andreea Mantea: Să rămâi afară în detrimentul de a intră înapoi!

Aisa: Da, pentru că nu era bine pentru mine să întru înapoi în starea în care eram! Și m-am ales pe mine! Să fiu eu bine!

Andreea Mantea: Este un gest care va trebui pedepsit!

Aisa: Sunt de acord! Așa cum și alții au gesturi care consider că ar trebui pedepsite! Dar asta nu decid eu!

Andreea Mantea: Bineînțeles! Doar că gesturile lor trebuie pedepsite altfel! Gestul tău din păcate este pedepsit cu descalificare! Din păcate, Aisa trebuie să părăsești Casa iubirii de dată această pentru că ți-o spun eu!

După aflarea deciziei, Aisa și-a luat rămas bun de la colegii săi, evitând însă să dea mâna cu Bianca, pe care o consideră principala vinovată pentru ceea ce i s-a întâmplat.

Ulterior, Aisa a mers si in casa băieților pentru a-i îmbrățișa si a-si lua rămas bun. 

Citește și: Aisa a părăsit platoul emisiunii Casa iubirii, după o ceartă aprigă cu Bianca! „Nu te vrea nimeni în casa aia, nici aici!” Bianca a avertizat-o pe Mihaela că Aisa o să i-l fure pe Robert

Citește și: Zi de mare bucurie pentru Andreea Mantea. Fiul ei, David, a împlinit opt ani și a avut parte de o petrecere de neuitat