Alex o sărută cu forța pe Alexandra, iar Codruț face o criză de gelozie! Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” luni, 8 februarie 2021, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

,
Alexandra și Alex, concurenți la Puterea Dragostei, sezonul 3
Alexandra și Alex, concurenți la Puterea Dragostei, sezonul 3[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ediția de luni a emisiunii Puterea Dragostei se anunță incendiară, cu multe momente tensionate, dar și surprize pentru concurenți. Cum va reacționa Codruț în momentul în care îi va vedea pe Alex și Alexandra sărutându-se?


In articol:

Săptămâna începe cu o surpriză de proporții pentru fetele din casa Puterea Dragostei. În competiție va intra un nou băiat care este gata să își întâlnească marea iubire. De o mare surpriză va avea parte și Codruț, însă de această dată una neplăcută, având în vedere că va fi martorul unui sărut între Alexandra și Alex.

Ce urmează în ediția de luni a emisiunii Puterea Dragostei? Codruț, gelos după ce Alex va încerca să o sărute pe Alexandra

În ediția de luni a emisiunii Puterea Dragostei, fetele vor face cunoștință cu Andrei, cel mai nou concurent din casa iubirii. Apariția acestuia le va surprinde pe fete, iar după o scurtă discuție, concurentul va decide să danseze cu Aya, având în vedere că ea este fata care i-a atras atenția.

După câteva momente de liniște, în casa Puterea Dragostei se vor încinge din nou spiritele. Vor apărea discuții în casa băieților, iar ulterior, Nicos va fi criticat de Maria pentru afirmațiile pe care le-a făcut în gala de duminică, concurentul dezvăluind la momentul respectiv că și-ar dori să se descalifice. Maria va da de înțeles că Nicos nu are de gând să facă acest lucru și că totul este doar o strategie.

Alex o va lua prin surprindere pe Alexandra și va încerca să o sărute cu forța pe aceasta, moment în care Codruț nu se va mai putea abține și va avea o ieșire violentă. Concurentul de la Puterea Dragostei care a avut o relație cu Alexandra va merge să îl pună la punct pe Alex, iar fetele vor încerca să îl oprească pentru a preveni o nouă bătaie în casa Puterea Dragostei.

Codruț și Alex vor avea un dialog presărat cu replici acide, iar motivul conflictului dintre cei doi va fi Alexandra. După acest incident, Maria va face acuzații grave la adresa Alexandrei, dezvăluind că aceasta din urmă și-ar fi dorit să se sărute cu Alex.

„Tu te-ai ridicat prima să îl pupi!”, va spune Maria.

Citeste si: Motivul pentru care Alexandra și Codruț s-au DESPĂRȚIT! De la ce a pornit cearta monstru! Ce și-au reproșat

Nicos și Maria vor continua să se atace, concurentul de la Puterea Dragostei judecând-o aspru pe Maria după ce aceasta

s-ar fi arătat interesată de poziția financiară a lui Andrei, noul concurent din casă. 

Citeste si: De ce a venit Alex Stoica la Puterea Dragostei. Pe cine a pus ochii razboincul de la Exatlon

 

Citește-ne pe
Citește și:

Concurentul de la Puterea Dragostei a răbufnit: „Nu te mai vreau, erai mai grasă și frumoasă înainte, ești rea de gură!” Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei”...

Inspectorii OMS au găsit probleme grave la vaccinul Sputnik V: Kremlinul sare ca ars și susțin că au rezolvat

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 6 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Acuzații grave la Puterea Dragostei: „Ai ieșit afară să te întâlnești cu bărbați!”

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 5 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Andrada a răbufnit: „Vă îngrop pe toți dacă vreau!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies