Alertă de incendiu în București! Clubul Expirat a luat foc! Pompierii și poliția au ajuns în scurt timp la fața locului

,
Alertă de incendiu în București! Clubul Expirat a luat foc. Pompierii și poliția au ajuns în scurt timp la fața locului

Alertă de incendiu în București! Clubul Expirat a luat foc. Pompierii și poliția au ajuns în scurt timp la fața locului

[Sursa foto: Facebook]

Incendiu la clubul Expirat din Capitală. Autoritățile au fost alertate după ce un renumit club din București a luat foc. Mai multe echipaje de pompieri, poliție și medici au ajuns la fața locului.


In articol:

Incendiul din clubul Expirat a pornit din cauza hotei din bucătărie. Autoritățile au fost alertate pentru a se prezenta la fața locului pentru a stinge focul. Mai multe echipaje de pompieri, poliție și medici sau prezentat la locul incidentului.

Alertă de incendiu în București! Clubul Expirat a luat foc 

În cursul zilei de ieri, un incendiu a izbucnit la un club cunoscut din Capitală. La scurt timp de la formarea numărului de urgență 112, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și pompieri, dar și medici, iar la primele verificări, se pare că flăcările au pornit din zona de bucătărie, acolo unde ceva a luat foc.

”Cel mai probabil de la cuptorul de pizza a sărit o scânteie și s-a produs un incendiu la hotă și la tubulatura de evacuare de la hotă. În primă instanță au acționat angajații de acolo cu stingătoare și unul dintre cei care au acționat cu stigătoare a inhalat acel praf și a avut nevoie de primele îngrijiri pe care le-a primit la fața locului. S-au folosit vreo șapte stingătoare.

Această tubulatură era spre exteriorul clădirii, către stradă, și au trebuit să taie acea tubulatură, ca să îndepărteze bucata în interiorul căreia se manifesta focul. Înauntru erau persoane, erau clienți”, a declarat purtătorul de cuvânt, locotenent-colonel Daniel Vasile.

Alertă de incendiu în București! Clubul Expirat a luat foc. Pompierii și poliția au ajuns în scurt timp la fața locului

Incendiu Expirat 

La scurt timp, patronul clubului a anunțat că hota din bucătărie a luat foc și în timpul incendiului, în club, se aflau doar angajații.

Din fericire nu au existat victime, oamenii au reușit să iasă la timp, iar daunele sunt minore.

Alertă de incendiu în București! Clubul Expirat a luat foc. Pompierii și poliția au ajuns în scurt timp la fața locului

Incendiu club Expirat

De asemenea, locația își așteaptă în continuare clienții la terasă, care pot comanda mâncare de oriunde, în situația în care bucătăria este închisă.

”În caz că ați auzit zvonuri, suntem bine cu toții! Am avut o problemă cu hota din bucătărie, care a generat un mic incendiu.

Acum este absolut totul sub control, iar terasa este deschisă în continuare, doar că de la ora 17:00. Astăzi bucătăria este închisă, avem ceva curățenie de făcut 😊 Dacă veniți la noi și vă e foame, puteți comanda de unde vă face plăcere, fără probleme”, se arată într-o postare pe Facebook.

Citeste si: Incendiu la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa! 7 persoane au murit! Iohannis: "Statul a eșuat"!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

A murit cel mai bătrân bărbat din lume, la 127 de ani. Familia a început demersurile să-l introducă în Cartea Recordurilor

Kovesi le dă decisiva de la Bruxelles: Corupția e la fel în Europa de Vest ca în Europa de Est. Nicio țară din Europa nu este curată. Niciuna!

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

CUM a murit miliardarul Dan Petrescu? Află de ce s-a prăbușit avionul în care se afla, dar și ce detaliu incredibil a ieșit la iveală după decesul omului de afaceri

Incendiu la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa! 7 persoane au murit! Iohannis: "Statul a eșuat"!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies