CUM a murit miliardarul Dan Petrescu? Află de ce s-a prăbușit avionul în care se afla, dar și ce detaliu incredibil a ieșit la iveală după decesul omului de afaceri

,
de ce a murit miliardarul dan petrescu

Dan Petrescu, miliardarul care și-a pierdut viața într-un cumplit accident aviatic

[Sursa foto: Captură YouTube]

Coincidență stranie legată de moartea lui Dan Petrescu. Află cum a murit, de fapt, miliardarul și de ce s-a prăbușit avionul pe care îl pilota.


In articol:

Moartea lui Dan Petrescu, miliardarul român, i-a șocat și îndurerat pe toți apropiații acestuia.

Cum a murit Dan Petrescu și ce detaliu bizar a ieșit la iveală după decesul acestuia? Primele cauze care au dus la prăbușirea avionului în care se afla afaceristul.

Dan Petrescu a murit într-un cumplit accident aviatic. Cum s-a petrecut tragedia?

Dan Petrescu, miliardar român, și-a pierdut viața în accidentul aviatic care a avut loc pe 3 octombrie la Milano. Cum a murit omul de afaceri? Din primele informații se pare că aeronava care s-a prăbușit într-o zonă suburbană din Milano era condusă de miliardarul Dan Petrescu. Nu se cunosc cauzele care au dus la prăbușirea aeronavei, singura informație confirmată fiind legată de ora decolării avionului. Mai exact, se pare că avionul pilotat de miliardarul Dan Petrescu a decolat de pe un aeroport privat din Linate, în jurul orei 13.03. Aeroava se îndrepta spre Sardinia, însă la doar câteva minute de la decolare, aparatul de zbor s-a prăbușit, mai exact la ora 13:12. 

Dan Petrescu și ceilalți 7 pasageri din aeronavă se îndreptau spre vila din Olbia, Sardinia.

Se pare că acolo erau așteptați de mama miliardarului român, o femeie în vârstă de 98 de ani.

Aeronova era deținută de miliardarul român Dan Petrescu, aceasta fiind achiziționată în anul 2015, împreună cu Vladimir Cohn, cel care a fost acționar al clubului de fotbal Dinamo București.

Avionul pilotat de miliardarul Dan Petrescu s-a prăbușit peste o clădire cu două etaje din Milano. În momentul accidentului, clădirea era goală, având în vedere că aceasta se afla în curs de renovare.

de ce a murit miliardarul dan petrescu

Avionul pilotat de Dan Petrescu s-a prăbușit peste o clădire din Milano

[Sursa foto: Captură YouTube]

De ce s-a prăbușit avionul pilotat de miliardarul Dan Petrescu?

Mai mult investigații vor avea loc în urma tragediei aviatice care a avut loc pe 3 octombrie 2021 la Milano. Aparatul de zbor pilotat de miliardarul Dan Petrescu este considerat unul sigur și se crede că o cauză a prăbușirii avionului ar putea avea legătură cu o defecțiune apărută la motor. 

Pilatus este socotit acum cel mai sigur avion turbopropulsor cu un singur motor. El, într-o perioadă de 30 de ani, este încă în producție și au fost produse peste 1700 de aeronave de tipul acesta. Este foarte sigur. Cauzele pot fi multiple. Prima idee care-mi vine în minte este că a avut o cedare de motor. Motorul este turbopropulsor, înseamnă că el antrenează o elice, dar motorul este cu turbină și putea la un moment dat să ia o pasăre sau din varii motive să aibă o defecțiune la compresor sau turbină și în felul acesta să producă un incendiu.”, a precizat expertul în aviație Dan Andrei, potrivit observatornews.ro.

de ce a murit miliardarul dan petrescu

Imagini surprinse la Milano, la scurt timp după accidentul aviatic care a avut loc pe 3 octombrie 2021

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: CINE a fost Dan Petrescu, miliardarul care și-a pierdut viața în accidentul aviatic de la Milano?

Coincidență stranie legată de accidentul aviatic de la Milano în care și-a pierdut viața miliardarul Dan Petrescu

Dan Petrescu a murit în accidentul aviatic care a avut loc la Milano, iar la scurt timp după prăbușirea aeronavei a ieșit la iveală un detaliu șocant. Se pare că strada pe care s-a prăbușit aeronava poartă numele celei mai mari tragedii aviatice care a avut loc în istoria Italiei. Numele acestei străzi amintește de un accident aviatic similar petrecut în urmă cu 20 de ani. Mai exact, pe 8 octombrie 2001, un avion al companiei Scandinavian Airlines s-a ciocnit cu un business jet care avea 4 pasageri la bord. La acel moment, toate cele 114 persoane aflate la bordul aeronavei au murit, dar și-au pierdut viața și 4 angajați ai aeroportului. 

de ce a murit miliardarul dan petrescu

Miliardarul Dan Petrescu a murit după ce avionul pe care îl pilota s-a prăbușit

[Sursa foto: Captură YouTube]

Câte persoane au murit în urma accidentului aviatic de la Milano?

În accidentul aviatic care a avut loc la Milano pe 3 octombrie 2021 au murit, în total, 8 persoane. Dan Petrescu, în vârstă de 68 de ani, soția acestuia, care avea 65 de ani, dar și fiul lor, în vârstă de 30 de ani și-au pierdut viața, iar alături de ei au mai murit alți 5 pasageri care se aflau în aeronavă.

Citeste si: DAN PETRESCU, avere impresionantă. Ce afaceri deținea miliardarul care a murit în accidentul aviatic de la Milano?

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cine sunt cele 8 persoane care au murit în accidentul aviatic de lângă Milano. Milionarul Dan Petrescu și familia lui se numără printre victime

Șefa FMI vorbește despre fenomenul 'Marea Demisie': se agravează situația din SUA

Armata Romana cauta voluntari care la nevoie pot fi trimisi la razboi. Ce salarii ofera si care sunt criteriile de recrutare

AVERE Dan Petrescu. Cine va avea parte de bunurile pe care miliardarul le-a lăsat în urma morții sale

ACCIDENT AVIATIC în România: Un avion s-a PRĂBUȘIT lângă București! Sunt mai multe victime

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies