A murit cel mai bătrân bărbat din lume, la 127 de ani. Familia a început demersurile să-l introducă în Cartea Recordurilor

,

Cel mai bătrân bărbat din lume a murit la vârsta de 127 de ani. Familia acestuia vrea să-l introducă post-mortem în Cartea Recordurilor.


In articol:

Cel mai bătrân bărbat din lume a murit la vârsta de 127 de ani. Este vorba despre Natabay Tinsiew, din Eritrea, Africa. Familia acestuia a început demersurile să-l introducă post-mortem în Cartea Recordurilor.

Citeste si: Incendiu la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa! 7 persoane au murit! Iohannis: "Statul a eșuat"!

A murit cel mai bătrân bărbat din lume

Poziția de cel mai bătrân om din lume e deținută de franțuzoaica Jeanne Calment, care a murit în 1997, la vârsta de 122 de ani.

Bărbatul a murit pe 27 septembrie în satul său, Azefa, înconjurat de munți și cu o populație de aproximativ 300 de locuitori.

Natabay s-a căsătorit în 1934, iar soția sa a murit în 2019, la vârsta de 99 de ani. A fost păstor și a văzut crescând cinci generații din familia sa.

Citeste si: Cine este tânărul de 26 de ani din județul Dolj care a decedat în urma infectării cu virusul COVID-19. Tânărul era nevaccinat și nu avea alte afecțiuni medicale

Nepotul lui Natabay Tinsiew, Zere Natabay, a declarat pentru BBC care ay fost secretele supraviețuirii. El a spus că “răbdarea, generozitatea și o viață plină de bucurie” au fost secretele din spatele vieții anormal de lungi a domnului Nataby.

Domnul Natabay a fost un “om extraordinar”, care a fost grijuliu și muncitor, a adăugat el.

Și-a petrecut cea mai mare parte a vieții alături de soția sa, după căsătoria lor din 1934. În 2018, soția sa a decedat din păcate la vârsta de 99 de ani.

Petrecându-și cea mai mare parte a vieții pășunând animale, el a deținut mai multe vite, capre și chiar albine de miere.

La cea de-a 120-a aniversare a sa, în 2014, întregul sat a sărbătorit alături de el, potrivit rapoartelor.

 

Citește-ne pe

Citește și:

"Super-certificatul verde", obligatoriu de azi în Italia! Se cere în autobuz şi metrou

Secretarul general al ONU întră în izolare câteva zile. A fost contact apropiat la o gală

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Grădinițele și școlile intră în vacanța din 18 decembrie, cu o săptămâna mai devreme, din cauza variantei Omicron. Decizia luată de Guvernul belgian

A murit Virgil Abloh, creator al colecţiilor pentru bărbaţi Louis Vuitton. Gigi Hadid, Hailey Bieber și alte modele celebre, îndurerate de moartea designerului: "Am inima...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies