Alegeţi mobilier inteligent pentru spaţii mici!

Cele mai cumpărate şi cele mai multe dintre apartamentele din România sunt de dimensiuni mici.

Posibilităţile materiale şi ofertele dezvoltatorilor imobiliari ţin şi ele  cont de acest aspect. În pas cu aceste tendinţele sunt astăzi şi piesele de mobilier cele mai vândute din România. În acest sens, există producători de mobilă care vor să aducă nevoia de utilizare multiplă şi de reconfigurare a unei piese de mobilier la stadiul de artă. Îmbinând posibilităţile tehnice cu nevoia de funcţionalitate, producătorii de mobilier inteligent pentru spatii mici au adus acest segment la un nou stadiu de creaţie.

Mobilierul inteligent şi multifuncţional pentru locuinţe mici este o cerinţă actuală a pieţei. Producătorii autohtoni de obiecte de mobilier şi comercianţii de astfel de produse nu au cum să acopere cerinţele celui mare segment de cumpărători de pe piaţă dacă nu includ în oferta lor astfel de elemente indispensabile în amenajare eficientă a locuinţelor actuale. Absenţa unor produse de mobilier multifuncţionale şi inteligente din oferta unui magazin de mobilă specializat este o mare gafă faţă de potenţialii clienţi.

Cu toţii dorim să eficientizăm spaţiul de care dispunem în locuinţele noastre, cu atât mai mult când sunt de dimensiuni mici. Alegerea unor piese de mobilier pliabil, cu funcţionalitate multiplă, pentru zi şi pentru noapte poate fi alegerea de care avem nevoie pentru a câştiga cât mai mult spaţiu în locuinţele noastre. Cu atât mai mult, când dispunem de o garsonieră avem nevoie de organizare, funcţionalitate şi spaţiu reutilizabil.

Cum ar fi ca patul pentru noi sau musafiri să poată fi ascuns în biblioteca din sufragerie sau biroul cu bibliotecă la care lucrăm toată ziua să găzduiască patul pe care vom dormi când ne vom simţi obosiţi sau canapeaua draguţă cu bibliotecă încorporată, pe care ne vom distra toată după-amiaza cu prietenii, să devină când s-a golit casa un confortabil pat de două persoane? Ei bine, astăzi, când tehnologia şi designul îşi dau mâna pentru a face produse uimitoare, obiectele de mobilier inteligent fac tot mai des parte din viaţa de zi cu zi.

De ce să alegeţi un mobilier multifuncţional, pliabil şi inteligent?

Motivele ce pot fi invocate pot fi numeroase. Iată aici câteva:

mai mult spaţiu pentru activităţile de zi

îmbinaţi eficient funcţionalul cu esteticul

schimbaţi frumos aspectul de zi al locuinţei voastre de noapte

iubiţi tenologia şi designul şi vreţi să va bucuraţi din plin de avantajele lor

vă place schimbarea

sunteţi dinamic şi realist

vreţi să daţi fiecărei piese de mobilier mai multe utilizările

căutaţi soluţii pentru spaţii mici

sunteţi inteligent.

De ce un mobilier pentru spaţii mici?

Mobilierul pentru spatii mici este cea mai nouă tendinţă în materie de amenajare interioara a apartamentelor care nu dispun de o suprafaţă  generoasa. Aceste include mobilierul modular denumit şi mobilier inteligent, fiind compus din mai multe elemente ce se combina armonios intre ele şi se pot interschimba pentru a permite crearea spaţiului necesar activităţilor zilnice.

Opţiunea pentru un mobilier pentru spatii mici este una actuală, aleasă de tot mai multi tineri, ce au o viaţă dinamică, activă şi plină de activităţi diverse. Acest tip de

mobilier este unul versatil şi economic, modern şi funcţional. Acest tip de mobilier este adaptabil şi se poate monta oriunde în living, dormitor sau cameră de zi. Poate fi montat cu succes maxim şi în camera copiilor.

Alegând să întrebuinţaţi mobilier pentru spatii mici, spaţiul interior va fi valorizat mult mai bine, iar designul lui va ajuta să obţineţi mai mult loc pentru obiectele personale. În plus, optând pentru mobilier inteligent, aveţi şansa să reamenajaţi casa într-un mod economic şi adaptabil casei în care locuiţi, după preferinţele personale.

De unde puteţi cumpăra un astfel de mobilier?

Mutimo - Mobilierinteligent.ro este un astfel de magazin de mobilă inteligentă, actual, dinamic, adaptat şi eficient. Producătorii de aici au înţeles foarte bine nevoile pieţei actuale de design şi construcţie de mobilier pentru spaţii mici şi au venit cu o ofertă de produse care, pe lângă faptul că vă lasă cu gura căscată, vă şi conving că investiţia merită tot efortul.

Oferta de produse speciale acoperă bine nevoile de bază a celor ce vor să-şi  amenajeze inteligent locuinţa. Modele variate de pat rabatabil dublu integrabile, mese pliabile sau mini office, mese reglabile pe înălţime, dulapuri de haine cu noptieră incorporată, dulapuri de colţ, biblioteci şi dulapuri de dimensiuni atipice, tot felul de produse menite să ne înfrumuseţeze viaţa şi să ne bucurăm de mai mult spaţiu.

Tipurile de mobilier propuse se caracterizează prin design funcţionalist, fiabilitate şi adaptabilitate în viata de zi cu zi. Specializarea este una de nişă, cu potenţial uriaş, mobilierul inteligent pentru garsoniere, camere de copii, apartamente, case de vacanţă, hoteluri, birouri, camere de hotel şi spatii multifuncţionale.

Aceste este un mobilier de design, plin de personalitate şi nonconformism.

Multimo vine cu o oferta completa de mobilier multifuncţional, cu aplicaţii diverse şi  surprinzătoare, dinamic şi jucăuş.

De ce să cumpăraţi mobilier inteligent de la Multimo?

Pentru că sunt profesionişti

Pentru că iubesc inovaţia

Pentru că oferă mobilier speciale

Pentru serviciile prompte şi impecabile

Pentru că au produse de calitate superioară

Alegeţi să fiţi moderni, în pas cu inovaţia în materie de design de mobilier, alegeţi Multimo!

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Cookies