Alegeri Locale Tulcea, rezultate finale. Cine va ocupă fotoliul de primar pentru următorii 4 ani?

,
alegeri locale 2020
stampila de vot, alegeri locale 2020

Votul exprimat de români, în 27 septembrie 2020 a fost acordat pentru a se stabili cine vor fi reprezentanții administrațiilor publice locale în următorii 4 ani. Cine va fi primar la Tulcea?


In articol:

Alegerile Locale s-au încheiat pe 27 septembrie 2020, la ora 21:00, când secțiile de votare s-au închis. Numărarea vorurilor a început imediat după închiderea urnelor, iar primele rezultate au apărut de la exit-poll-uri și de la numărătoarea paralelă efectuată de reprezentanții partidelor politice.

Cine a câștigat alegerile locale pentru Primăria Tulcea?

Potrivit rezultatelor parțiale, la Tulcea, candidatul PNL Ilie Ștefan a obținut cele mai multe voturi. Conform numărătorii rezultatelor din cele 48 de secții de votare din Tulcea, Ilie Ștefan câștigă fotoliul de primar cu 7,73 de procente în plus față de următorul contracandidat, Andaluzia Luca, viceprimarul care reprezintă PSD.

Pe locul 3 se situează candidatul independent Constantin Hogea, care pierde la diferenţa mare, cu toate că s-a aflat la cârma municipiului în ultimii 16 ani.

Horia Teodorescu rămâne preşedintele Consiliului Judeţean, reuşind până la acest moment să se menţînă detaşat în față contracandidatului George Șișcu. Conform datelor de până acum, Horia Teodorescu se află la 38%, faţă de 33 cât are urmăritorul său. În ordine, după ei, vin Mocanu Laurenţiu de la Pro România cu 8% şi Machedon Marian de la USR_Plus cu 5,7%. Ceilalţi, conform numărătorii de până acum, nu au reuşit să acopere procentul necesar de 5%, scrie ziarulconstanta.ro.

Citeste si: Alegeri Locale Giurgiu, rezultate finale. Cine a cine a castigat Primaria Giurgiu? Primul mesaj al noului primar

Alegeri Locale Tulcea. Lista candidaților la Primăria Tulcea

9 candidați s-au înscris în cursa pentru fotoliul de primar la Tulcea. Aceștia sunt:

- Hogea Constantin (independent);

- Ilie Ștefan (PNL);

- Luca Andaluzia (PSD);

- Popa Octavian-Marius (ALDE);

- Porneală Sergiu-Cristian (USR-PLUS);

- Sadîcă Mihăiță (PPU-SL);

- Simion Dragoș (PER);

- Spiru Valentin (PMP);

- Zibileanu Ștefana (PRO România).alegeri locale 2020
vot exprimat la alegerile locale 2020

Citeste si: Alegeri Locale Galati, rezultate finale: Cine a castigat Primaria Galati

Citeste si: Alegeri Locale Timisoara, rezultate finale: Dominic Fritz il invinge detasat pe Nicolae Robu! Timisorenii au iesit in strada!

Citeste si: Alegeri Locale Brasov, rezultate finale: Allen Coliban, candidatul USR-Plus, l-a invins pe George Scripcaru

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum au ajuns romii în principatele române. Statistic, ei sunt mult mai numeroşi decât în orice ţară

Va achita sau nu Guvernul României al 13-lea salariu în 2021?

Roger Federer, momente emoționante la Wimbledon, cu ocazia centenarului turneului: sper să mai pot reveni măcar o dată/Video

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Halit este “incoltit”! Afla ce se va intampla in aceasta seara, intr-un nou episod captivant din serialul “Pretul fericirii”, de la ora 20:00, la Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies