Ahmet pune la cale un nou plan diabolic de răzbunare! „Vom face o mișcare care îi va șoca” Aflați ce necaz se va abate asupra lui Zeynep și a familiei sale, în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Aripi frânte, de la 20:00, la Kanal D!

,

Diabolicul Ahmet pregătește o nouă lovitură pentru Zeynep și familia ei, pentru a-și duce la capăt planul teribil de răzbunare.

Episodul din această seară din serialul Aripi frânte se anunță unul presărat cu multe momente palpitante și situații limita, în care personajele centrale vor avea de înfruntat noi obstacole și clipe dificile. Mai înverșunat că oricând, Ahmet are de gând să nu renunțe la planul lui diabolic de răzbunare împotriva lui Zeynep și a iubitului ei, Onur. De această dată, bărbatul va pregăti la sugestia unchiului sau o nouă mișcare periculoasă menită să îi aducă o suferință teribilă frumoasei Zeynep dar și familiei sale. 

Astăzi în serialul Aripi frânte: Ahmet pune la cale un nou plan diabolic de răzbunare! „Vom face o mișcare care îi va șoca” 

După ce Zeynep a făcut presiuni asupra lui Kartal Kara și a unchiului sau, în încercarea disperată de a-i determina să recunoască faptul că au pus la cale o înscenare odioasă, diabolicul Ahmet are de gând să își continue planul teribil de răzbunare împotriva lui Zeynep, dorindu-și enorm să o vadă suferind așa cum și el a suferit din cauza refuzului ei categoric. 

aripi frante

Muzaffer se apropie din nou de Nefise

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Zeynep în serialul Aripi frânte, imagini spectaculoase de pe vremea în care nu apelase la nicio intervenție estetică! Iată cum arăta Melis Tüzüngüç în anul 2013!

Între timp, Muzaffer decide să mai acorde o șansă căsniciei lui cu Nefise și va merge să îi ceară să revină la conac pentru a-și relua viață împreună, dându-i de înțeles că încă are sentimente puternice pentru ea.

Aceasta abia aștepta că Muzaffer, bărbatul iubit, să revină în viață ei și are de gând să accepte propunerea soțului ei. 

aripi frante

Nefise primește cu bucurie decizia lui Muzaffer

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Zeynep și Onur sunt în culmea fericirii după ce află minunată veste despre faptul că mariajul ei cu Ahmet a fost declarat încheiat din cauza decesului înscenat de acesta, însă cei doi îndrăgostiți nu își imaginează ce anume îi așteaptă.

aripi frante

Zeynep si Onur se bucura de reusita lor

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ahmet se va întâlni din nou cu unchiul lui pentru a pune la cale o nouă mișcare menită să aducă un nou necaz asupra lui Zeynep. La sugestia unchiului sau, Ahmet va recurge la un gest extrem asupra sfioasei Cemre, sora lui Zeynep, pentru determina multă suferință familiei lor. 

aripi frante

Ahmet pune la cale o nouă strategie diabolica împotriva lui Zeynep

[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Vom face o mișcare care îi va șoca! O s-o lovești pe Zeynep profund!”, spune unchiul lui Ahmet. 

Citeste si: Cine este și câți ani are Ahmet din serialul Aripi frânte! Iată cum arată celebrul actor Ahmet Varlı, la cinci ani de la încheierea filmărilor!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Nuntă de basm în Istanbul! Superba actriță Merve Boluğur, Sultana Nurbanu din serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, s-a căsătorit cu un celebru cântăreț turc!

Rusia atacă declarația făcută de șeful NATO la București: Preferă în continuare să lupte până la ultimul ucrainean

Nuntă de basm în Istanbul! Superba actriță Merve Boluğur, Sultana Nurbanu din serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, s-a căsătorit cu un celebru cântăreț turc!

Cine este și câți ani are micuța Aysun din serialul Aripi frânte! Iată cum a fost cooptată Eliz Neşe Cagin în distribuția îndrăgitei producții și cum arată la cinci ani de la...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies