Aflat singur în mașină și fiind sub influența băuturilor alcoolice, un șofer a trecut pe scaunul din dreapta, spunând că nu el conducea și că nici nu știe cine a făcut-o

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 aug 2023, 05:20

Aflat singur în mașină și fiind sub influența băuturilor alcoolice, un șofer a trecut pe scaunul din dreapta, spunând că nu el conducea și nici nu știe cine a făcut-o

Sursa: Istock

După ce a fost oprit de poliție, un șofer care se afla sun influența băuturilor alcoolice a trecut pe scaunul din dreapta, spunând că nu el conducea. Acesta era singura persoană din autovehicul.

Un șofer din județul Suceava a încercat să scape de o penalizare usturătoare, trecând pe scaunul din din dreapta și negând că el se afla la volan, deși nimeni nu mai era cu el în mașină.

Un șofer a trecut pe scaunul din dreapta, spunând că este singur în mașină

Duminică, 30 octombrie, un echipaj al poliției rutiere din Câmpulung Moldovenesc a cerut unui autoturism să oprească pe dreapta.

Cu toate acestea, în momentul în care agentul a ajuns în dreptul mașinii, șoferul trecuse pe scaunul pasagerului.

Conform News Bucovina, bărbatul în vârstă de 32 de ani a spus că nu el conducea autovehiculul, deși nicio persoană nu se mai afla în autoturism.

Acesta i-a mai spus agentului că nu știe cine conducea, dar, în momentul în care a văzut că nu este crezut, și-a amintit că, de fapt, mașina era parcată.

Citeste si: Motivul pentru care familia unui român, care s-a sinucis într-un penitenciar din Olanda, dă vina pe gardieni pentru tragedia întâmplată

Mai mult decât atât, bărbatul a refuzat să facă testul etilotest, deși, dinspre el, venea un miros puternic de alcool. Deoarece a refuzat testul, acesta a fost dus la Spitalul Câmpulung Moldovenesc, acolo unde i-au fost prelevate probe biologice.

Bărbatul din Sadova s-a ales cu dosar penal pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Un șofer drogat a chemat-o pe mama lui să îl ajute, dar și aceasta a urcat la volan, în aceeași stare

Un bărbat de 20 de ani, care se afla sub influența substanțelor interzise, a fost oprit de către polițiști.

În încercarea de a scăpa, acesta a sunat-o pe mama lui, cerându-i să vină la fața locului, însă și aceasta a venit în aceeași stare.

Conform craiovaforum.ro, incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, 28 spre 29 octombrie. Șoferul, oprit pentru un control de rutină, a dat dovadă de un comportament necorespunzător, motiv pentru care polițiștii l-au testat cu aparatul Drugtest.

Atunci când mama acestuia s-a deplasat la fața locului, chemată de fiul ei, și aceasta avea un comportament care a ridicat semne de întrebare, fiind și ea supusă aceluiași test. Așa cum era de așteptat, și ea consumate substanțe interzise.

Citeste si: Un tânăr de doar 19 ani s-a împușcat, în fața unei foste mine, după ce a făcut accident. Înainte, acesta ar fi consumat băuturi alcoolice, iar vinovată ar fi fost o iubire ce nu era reciprocă

Așadar, în urma celor întâmplate, cei doi s-au ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise. Băiatul consumase canabis, iar mama lui consumase amfetamină.

„În aceeași noapte, ora 00.45. polițiștii Secției 5 Poliție Craiova au depistat o femeie de 37 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism, deși se afla sub influența substanței psihoactive Amphetamine”, a transmis IPJ Dolj prin intermediul unui comunicat.